Psykologi, opiskeluhuolto Mikkeli ja ympäristökunnat

Hakuaika päättyy  31.7.2024 15:00

Tule räätälöimään omanlaisesi työnkuva Mikkelin ja lähialueen opiskeluhuoltoon. Meillä pääset tekemään merkityksellistä ja monipuolista opiskeluhuollon psykologin työtä! Tervetuloa työskentelemään kasvavaan opiskeluhuollon psykologijoukkoon!

Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa hakee psykologeja toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin oppilas- ja opiskeluhuoltoon Mikkeliin ja ympäristökuntiin 1.8.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Tehtävät sijoittuvat perusopetukseen sekä toiselle asteelle Mikkelin kaupungin alueella tai lähikunnissa. Työalueesi on lakisääteisen mitoituksen mukainen tai tehtävänkuvaan suhteutettu.

Tarjoamme tueksesi vahvan, osaavien kollegojen ja vastaavan psykologin sekä muiden asiantuntijoiden verkoston. Tulet työskentelemään sosiaali- ja terveyskeskuksen lasten ja nuorten palvelualueella.Olet osa opiskeluhuollon tiimiä, johon kuuluvat kuraattorit, koululääkärit, kouluterveydenhoitajat, koulun henkilöstö ja monenlaiset verkostot. Yksilötyönohjaus ja vastaavan psykologin ammatillinen tuki ja perehdytys kuuluvat Sinulle Eloisan työntekijänä.

Tehtävänkuvasi muokataan toiveittesi ja tarpeittesi mukaan. Työ on moniammatillista tiimi- ja verkostotyötä. Työote on ennaltaehkäisevä, yksilöllinen ja yhteisöllinen. Työhön sisältyy esimerkiksi asiakastyötä lasten, nuorten ja perheiden kanssa: oppilaan tai opiskelijan psykologisia tutkimuksia oppimisen ja koulunkäynnin vaikeuksien selvittämiseksi ja tukea antavaa keskusteluhoitoa. Työ voi olla myös konsultatiivista oppilaiden tai opiskelijoiden ja koulun henkilökunnan hyvinvointiin vaikuttamista, kasvun, yhdessäolon ja oppimisen tukemista.

Eloisa on hyvin joustava työnantaja ja voit itse vaikuttaa työalueeseesi ja suunnitella työpäivien sisällön. Käytössä on liukuva työaika, myös osa-aikatyö ja etätyö ovat mahdollisia. Ruokailu sisältyy työaikaan.

Eloisa tarjoaa työntekijöilleen runsaasti kehittämis- ja koulutusmahdollisuuksia. Psykologipalveluiden etä- ja digipalvelut ovat tällä hetkellä kehittämisen kohteena. Mahdollistamme vakituisille työntekijöille pääsyn koulutuksiin kahtena päivänä kuukaudessa sekä pidempään ja laajempaan ammatillista kehittymistä tukevaan koulutukseen työnantajan kustantamana.

Eloisa tarjoaa työntekijöilleen kattavat henkilöstöedut, kuten 300 euron arvoisen rahan käytettäväksi liikuntaan, kulttuuriin tai hyvinvointipalveluihin, kahvit, teet ja kaakaot työpaikalla sekä työsuhdepyöräedun. Haluamme, että viihdyt ja voit meillä hyvin. Uuden työntekijän työskenneltyä tehtävässään vähintään 6 kuukautta, maksetaan kertaluonteinen rekrytointipalkkio 1500 euroa.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöstöstä annetun lain 559/94 mukainen psykologin tutkinto ja laillistus sekä työskentely suomen kielellä. Huomioimme myös valmistumisvaiheessa olevat psykologiopiskelijat. Psykologin tehtävässä voi toimia itsenäisesti, kun on suorittanut loppuvaiheen harjoittelun.

Tehtävien hoito edellyttää sosiaali- ja terveyden huollon lainsäädännön tuntemusta, psykologityön ammatillisen toiminnan vaatimusten ja ammattietiikan ymmärrystä sekä hyviä yhteistyö- ja verkostoitumistaitoja ja ammatillista, aktiivista ja itsenäistä työotetta. Eduksi luetaan aikaisempi kokemus lasten ja nuorten kanssa työskentelystä. Haastatteluja voidaan tehdä jo hakuajan puitteissa.

Lasten kanssa työskentelevän tulee esittää rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 3 §:n mukainen hyväksyttävä rikosrekisteriote ennen työn aloittamista. Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.


Lisätietoja

https://etelasavonha.fi/tyopaikat

Yhteystiedot

Lisätietoja antaa palveluesimies Hilpi Purhonen, p. 040 522 1665, hilpi.purhonen@etelasavonha.fi ja vastaava psykologi Maritta Kauppinen, p. 040 6608492, maritta.kauppinen@etelasavonha.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa vastaa eteläsavolaisten sosiaali-, terveys- ja pelastuspalvelujen järjestämisestä. Eloisalla on noin 190 toimipistettä, joissa työskentelee yhteensä noin 8000 sosiaali- ja terveysalan sekä pelastustoimen ammattilaista. Eloisa on aito ja inhimillinen, ihmisen kokoinen. Me Eloisalaiset haluamme auttaa ja kehittyä. Haluamme olla osana luomassa väestöä palvelevaa ja hyvin toimivaa organisaatiota. Keskusteleva ja avoin ilmapiiri sekä valmentava johtamisote on meillä arkipäivää. Haluamme, että työntekijöillämme on hyvä olla – meillä on tilaa työnilolle. Tavoitteenamme on olla toimialansa joustavin ja paras työpaikka. Myö yhessä – Terveyttä ja turvaa Etelä-Savossa! Tutustu työnantajaan