Psykologi (perheneuvola, Jyväskylä)

Hakuaika päättyy  31.5.2024 15:45

Hei sinä perheneuvola- ja lasten mielenterveystyöstä kiinnostunut psykologi! Tervetuloa rakentamaan omannäköistä työarkea Keski-Suomen hyvinvointialueelle!

Haemme perheneuvolassa tapahtuvaan kasvatus- ja perheneuvontatyöhön ja lasten perustason mielenterveystyöhön Jyväskylään vakituiseen työsuhteeseen

PSYKOLOGIA

Psykologin työtehtäviin kuuluu lasten ja perheiden kanssa työskentely kasvatus-, perheen vuorovaikutus- ja ihmissuhdehaasteisiin sekä mielenterveyskysymyksiin liittyen. Lasten asioissa perheneuvolan palvelut on tarkoitettu pääosin alle 13-vuotiaille lapsille. Työhön sisältyy myös hoidon tarpeen arviointia, perustason tutkimuksia, lievien ja keskivaikeiden mielialaoireiden hoitoa sekä perheen tukemista. Työskentelemme perhekeskeisellä työotteella sekä dialogisia, ratkaisukeskeisiä ja lyhytterapeuttisia menetelmiä hyödyntäen.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn psykologina moniammatillisessa yhdistetyssä perheneuvolan ja lasten mt-tiimissä. Työssä on mahdollisuus kehittää kokonaisvaltaisesti lasten, nuorten ja heidän perheidensä hoidollista tukea. Tehtävässäsi olet tiiviisti osa kasvatus- ja perheneuvonnan ja lasten perustason mielenterveyspalvelun moniammatillista tiimiämme. Lähityökavereitasi ovat psykologit, sosiaalityöntekijät, sairaanhoitajat, lääkäri ja toimintaterapeutti. Tarjolla on siis myös mukava ja ammattitaitoinen työyhteisö!

Tehtävänhoidon tueksi tarjoamme ryhmätyönohjausta ja työhön liittyvää koulutusta. Työaikamuotona on liukuva työaika ja työssä on mahdollisuus osittaiseen etätyöhön.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon henkilöstä annetun lain (559/1994) edellyttämä pätevyys, laillistettu psykologi. Toivomme sinulta riittävää tietopohjaa lasten mielenterveyden häiriöistä ja hoitomenetelmistä. Työtä tukevat erikoistumis- ja täydennyskoulutukset katsotaan eduksi.

Tehtävässä tarvitset hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, toimimiseen työparina ja tiimissä sekä erilaisissa verkostoissa. Katsomme eduksi työkokemuksen lasten ja perheiden kanssa työskentelystä. Arvostamme lisäksi kykyä reflektiiviseen työskentelyotteeseen sekä kehittämismyönteisyyttä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti (SOTE-sopimus). Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen lasten kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisterin ote.

Hakemisen olemme tehneet sinulle helpoksi: jätä yhteystietosi ja liitä hakemukseesi CV tai hyödynnä halutessasi hakulomakettamme.

Haastattelemme mahdollisesti jo hakuaikana.

Lämpimästi tervetuloa meille töihin!


Lisätietoja

http://www.hyvaks.fi

Yhteystiedot

Annan mielelläni lisätietoja:

-

Anu Huovinen, palveluvastaava (Jyväskylän perheneuvola)

p. 050 568 9687

anu.huovinen@hyvaks.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Olemme Keski-Suomen suurin työnantaja ja vastaamme keskisuomalaisten sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Meidän jokaisella, noin 12 000 ammattilaisella, on yhtä tärkeä ja merkityksellinen tehtävä ja rooli hyvinvointialueemme toiminnassa. Rohkaisemme toisiamme avoimeen, lämminhenkiseen ja turvallisen työyhteisön luomiseen ja arvostamme toistemme osaamista. Tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja monipuolisiin urapolkuihin. Avoimuus, palveleva johtaminen ja työelämän joustojen tarjoaminen elämäntilanteesi mukaan ovat hyvinvointialueemme työyhteisöjen vetovoimatekijöitä. Haluamme olla ihmislähtöisin hyvinvointialue. Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi! Tutustu työnantajaan