Psykologi (Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Äänekoski)

Hakuaika päättyy  5.8.2024 15:45

Hei psykologi! Tule tekemään kanssamme merkityksellistä ja monipuolista psykologin työtä opiskeluhuollossa. Oletko urasi alkuvaiheessa tai jo kartuttanut asiantuntemusta - meiltä löytyy mahdollisuuksia kasvaa ammattilaisena hyvässä työporukassa.

Haemme opiskeluhuoltoon toisen asteen psykologipalveluihin Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopistolle Äänekoskelle vakituiseen työsuhteeseen

PSYKOLOGIA

Opiskeluhuollon psykologina tehtäviisi kuuluu opiskelijoiden oppimisen ja hyvinvoinnin tukeminen ja ohjaus. Pääset tekemään vaihtelevaa ja palkitsevaa työtä pystyen hyödyntämään osaamistasi ja luovuuttasi yhteistyössä muiden opiskeluhuollon toimijoiden ja ammattiopiston henkilökunnan kanssa. Osallistut aktiivisesti oppilaitosyhteisön kehittämistyöhön ja teet ennaltaehkäisevää yhteisöllistä työtä opiskelijoiden sekä henkilökunnan hyvinvoinnin edistämiseksi.

Tarjoamme sinulle:
-monipuolisen ja merkityksellisen työtehtävän
-erinomaisen perehdytyksen
-yhteenhitsautuneen ja toisiaan tukevan psykologitiimin
-mentorointiryhmän tuen ja henkilökohtaisen mentorin työsuhteen alkuun
-kollegiaalisen konsultointimahdollisuuden
-psykologiesihenkilön
-säännöllisen työnohjauksen sekä neuropsykologin työnohjauksen
-mahdollisuuden suunnitella ja toteuttaa työtäsi itsenäisesti
-mahdollisuuden osittaiseen etätyöhön ja liukuvan työajan
-oman työhuoneen

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun psykologin pätevyys. Työssä menestyminen edellyttää psykologin ammattiosaamisen lisäksi hyviä yhteistyötaitoja ja kehittävää työskentelyotetta. Eduksi katsomme työkokemuksen opiskeluhuollon psykologin tehtävistä sekä muusta lasten ja nuorten kanssa tehdystä työstä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti (SOTE-sopimus). Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittama rikosrekisteriote. Tehtävässä on koeaika.

Työhyvinvointiasi tukemaan tarjoamme liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalvelut kattavan hyvinvointiedun sekä monipuolisesti erilaisia yritysalennuksia, joita voit hyödyntää henkilöstökortilla.

Haastattelemme hakijoita mahdollisesti jo hakuajan aikana. Tehtävä voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hakemisen olemme tehneet sinulle helpoksi: Voit jättää hakemuksesi täyttämällä hakulomakepohjan tai jättämällä hakemuksen liitetiedostona.

Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi!


Lisätietoja

http://www.hyvaks.fi

Yhteystiedot

Annan mielelläni lisätietoja, kysy lisää:

-

Miia Häkkinen palveluvastaava

p. 0400 775 862

miia.hakkinen@hyvaks.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Olemme Keski-Suomen suurin työnantaja ja vastaamme keskisuomalaisten sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Meidän jokaisella, noin 12 500 ammattilaisella, on yhtä tärkeä ja merkityksellinen tehtävä ja rooli hyvinvointialueemme toiminnassa. Rohkaisemme toisiamme avoimeen, lämminhenkiseen ja turvallisen työyhteisön luomiseen ja arvostamme toistemme osaamista. Tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja monipuolisiin urapolkuihin. Avoimuus, palveleva johtaminen ja työelämän joustojen tarjoaminen elämäntilanteesi mukaan ovat hyvinvointialueemme työyhteisöjen vetovoimatekijöitä. Haluamme olla ihmislähtöisin hyvinvointialue. Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi! Tutustu työnantajaan