test

Puheterapeutti, Lasten ja nuorten kuntoutuspalvelut, Vihti

Hakuaika päättyy  31.5.2024 15:45

Tervetuloa puheterapeutiksi lasten ja nuorten kuntoutuspalveluiden moniammatilliseen tiimiin Lohja-Vihti-Karkkila -alueelle!

Nyt on mahdollisuus päästä osaksi innostavaa moniammatillista työyhteisöä, jossa on loistavat mahdollisuudet tutustua perusterveydenhuollon työskentelyyn Hyvinvointialueella.

Meillä puheterapeutin työ painottuu ensisijaisesti alle kouluikäisten lasten puheterapia-arvioihin, ohjaukseen, yksilölliseen ja ryhmämuotoiseen kuntoutukseen sekä perheiden ja verkoston kanssa tehtävään yhteistyöhön. Arvio- ja kuntoutustyö toteutuu pääosin vastaanotolla, mutta myös etäkontaktit ovat mahdollisia. Teemme tarpeen mukaan ohjauskäyntejä lapsen arkiympäristöön. Työskentelyssä huomioimme laajasti lapsen ja perheen kokonaistilannetta perhekeskuksen monialaista asiantuntijuutta hyödyntäen.

Lasten ja nuorten kuntoutuspalveluiden moniammatillisissa tiimeissä Lohja-Vihti-Karkkila -alueella työskentelee noin 20 ammattilaista. Haettavana olevat toimet (2) sijoittuvat Nummelaan.

Tarjoamme sinulle:

- moniammatillisen työyhteisön, jossa toimivat puheterapeutit, toimintaterapeutit ja varhaiskasvatuksen psykologit
- puheterapeuttien tiiviin yhteistyön ja säännöllisen konsultointimahdollisuuden
- säännöllisen ryhmätyönohjauksen
- oman työhuoneen sekä kattavat arviointi- ja kuntoutusvälineet
- koulutuksiin osallistumisen
- liukuvan työajan ja työaikataulujen itsenäisen suunnittelun
- mahdollisuuden joutuisaan ateriointiin työaikana
- matkakulukorvauksen työaikana, yleisesti pääkaupunkiseutua paremmat pysäköintimahdollisuudet
- osittaisen etätyömahdollisuuden
- 200 € virike-edun

Toivomme, että omaat hyvät vuorovaikutustaidot, olet työstäsi innostuva, joustava ja yhteistyökykyinen. Arvostamme työ- ja vapaa-ajan tasapainoa ja teemme töitä hybridimallissa. Kokemus lasten kanssa työskentelystä ja ruotsin kielen taidon katsomme eduksesi.

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöstöstä annetun lain (559/1994, asetus 564/1994) mukainen laillistetun puheterapeutin pätevyys (FM). Myös loppuvaiheen logopedian opiskelijat voidaan huomioida pätevien hakijoiden puuttuessa.

Tehtävään valitun on esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 6.2 §:n mukainen rikosrekisteriote.
Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa (tuhkarokko, influenssa) sekä tartuntatautilain 55 §:n mukaista terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista. Tehtävään valitulle teetetään Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen päihdeohjelman mukainen huumausainetestaus.

Soita ja kysy rohkeasti lisätietoja! Ennen haastattelua sinun mahdollista keskustella myös kollegan kanssa. Saat palveluesihenkilöltä yhteystiedot yhteydenottoa varten. Haastatteluita järjestetään myös hakuaikana.

Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää ja haluamme tarjota monipuolisia etuja henkilöstöllemme. Saat käyttöösi vuodessa 200 €, jonka voit käyttää toiveidesi mukaan kulttuuri-, hyvinvointi-, liikunta- tai matkalippuetuuksiin. Arvostamme työ- ja vapaa-ajan tasapainoa ja teemme töitä hybridimallissa.

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antavat palveluesihenkilö Esa Keino, esa.keino@luvn.fi, 040 351 9154 sekä palveluyksikköpäällikkö Pinja Palotie, pinja.palotie@luvn.fi, 050 365 5057.

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Tule rakentamaan kanssamme Suomen parasta hyvinvointialuetta! Päämäärämme on, että jokaisella länsiuusimaalaisella on mahdollisuus onnelliseen ja hyvään elämään, ensimmäisestä neuvolakäynnistä viimeisiin elinpäiviin. Kehitämme palveluja yhdessä henkilöstön ja asukkaiden kanssa. Silloin löydämme juuri meille sopivat ratkaisut. Kun yhdistämme kaikkien vahvuudet ja osaamisen, meillä on hienot edellytykset onnistua tavoitteessamme. Palvelemme 475 000 asukasta Espoossa, Hangossa, Inkoossa, Karkkilassa, Kauniaisissa, Kirkkonummella, Lohjalla, Raaseporissa, Siuntiossa ja Vihdissä. Meitä ammattilaisia on liki 10 000. Tavoitteenamme on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa koko läntisen Uudenmaan väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa. Kaksikielisyys on laajan alueemme rikkaus ja arvostamme molempien kotimaisten kielten osaamista. Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue - Jotta länsiuusimaalaiset voivat hyvin Tutustu työnantajaan