Ravitsemispäällikkö, Rovaniemi

Hakuaika päättyy  30.8.2024 15:00

Tule ravitsemispäälliköksi Rovaniemelle!

Lapin upea luonto ja rauha tarjoaa vastapainoa työlle. Harrastusmahdollisuudet ovat monipuoliset ja voit nauttia vuodenaikojen tuomasta vaihtelusta: yöttömästä yöstä sekä lumisesta talvesta. Täällä on turvallista elää ja tilaa hengittää. Kuuntele sydämesi ääntä - tule ravitsemispäällikön töihin Lappiin!

Ravitsemispäällikkönä toimit Lapin hyvinvointialueen ruokapalveluiden vastuualueella. Toimipaikka on Lapin keskussairaalan ravintokeskus, mutta vastuualueeseen kuuluvat myös Muurolan sairaalan keittiö sekä kahvio Lapin keskussairaalassa. Lisäksi toimit ruokapalveluiden vastuualuejohtajan sijaisena. Vastaat keittiöiden ja kahvion toiminnan sujuvuudesta, taloudesta, töiden organisoinnista, työnohjauksesta, työturvallisuudesta sekä muista toiminnan kannalta oleellisista tehtävistä.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto tai muu soveltuva ammattitutkinto. Hygieniapassi vaaditaan.

Odotamme vastuullista työotetta ja kykyä itsenäiseen päätöksentekoon sekä organisointikykyä muuttuvissa tilanteissa. Lisäksi odotamme, että sinulta löytyy hyvät tietotekniset taidot sekä valmiutta erilaisten järjestelmien käyttöön.

Toivomme, että olet asiakaspalvelun ja alan ammattilainen, sinulta löytyy kokemusta esihenkilötehtävistä erityisesti sairaalaympäristössä, olet taitava organisoija ja työskentelet sujuvasti suomen kielellä.
Lisäksi toivomme, että toiminnallasi luot työyhteisössä hyvää yhteishenkeä ja viihdyt hektisessäkin työympäristössä, jossa tilanteet voivat vaihdella.

Tehtäväkohtainen palkka on 3 667,24 €/kk, palvelussuhteen ehdot määräytyvät HYVTES:n mukaisesti.

Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Virkaan valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014) sekä mahdollinen soveltuvuusarviointi. Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Tule meille huippuhommiin hakemalla tehtävään Kuntarekry-palvelussa 30.8.2024 klo 15:00 mennessä!


Lisätietoja

https://lapha.fi

Yhteystiedot

Ruokapalvelujohtaja Sari Salo, 040 482 1605, sari.h.salo@lapha.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Lapin hyvinvointialue Lapin hyvinvointialueen toiminta jakautuu viiteen eri toimialaan: sosiaalipalvelut, terveyspalvelut, pelastuspalvelut, hallinto- ja tukipalvelut sekä kehittämis- ja strategiapalvelut. Hyvinvointialueemme on maantieteellisesti Suomen laajin ja pohjoisin; toimimme 17 kunnan (Enontekiö, Inari, Keminmaa, Kittilä, Kolari, Muonio, Pelkosenniemi, Pello, Posio, Ranua, Salla, Savukoski, Simo, Sodankylä, Tervola, Utsjoki, Ylitornio) ja neljän kaupungin (Kemi, Kemijärvi, Tornio, Rovaniemi) alueella. Meillä työskentelee lähes 8000 sote- ja pelastusalan ammattilaista. Palvelemme noin 179 000 asukasta sekä Lapin matkailijoita. Meillä voit käyttää neljää kieltä; suomi, pohjoissaame, inarinsaame ja koltansaame. Maakuntaamme leimaavat hyvä yhteishenki, pitkät välimatkat, tiivis rajayhteistyö Ruotsin ja Norjan kanssa sekä monipuolinen elinkeinorakenne. Lapista löydät henkeäsalpaavan luonnon sekä urbaanin elämän sykkeen. Harrastusmahdollisuudet ovat monipuoliset, ja voit nauttia vuodenaikojen tuomasta vaihtelusta: yöttömästä yöstä sekä lumisesta talvesta. Kuuntele sydämesi ääntä ja löydä juuri sinulle sopiva työpaikka! Tutustu hyvinvointialueeseemme: www.lapha.fi #LapinHyvinvointialue #RakkauestaLappiin #huippuhommissa #parhaattyökaverit #parhaatasiakkaat #hyvinvointialue #Lappi Seuraa meitä somessa: facebook.com/lapinhyvinvointialue | YouTube @lapinhyvinvointialue | Linkedin @Lapin hyvinvointialue | Twitter @Lapinhyvinvoint Tutustu työnantajaan