Ravitsemusterapeutti, terapiapalvelut Savonlinna

Hakuaika päättyy  20.5.2024 15:00

Tule Eloisan Savonlinnan pisteeseen ravitsemusterapeutiksi!

Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa hakee ravitsemusterapeuttia toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen terapiapalvelut Savonlinnan yksikköön 3.6.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Ravitsemusterapeutti toimii Savonlinnan Terapiapalveluissa oman alansa asiantuntijana. Terapiapalveluissa työskentelevät fysio-, toiminta-, jalka-, ja ravitsemusterapeutit. Työ sijoittuu pääasiassa Sote- keskukseen ja pitää sisällään sekä vastaanotto että osastotyötä. Ravitsemusterapeutti osallistuu asiantuntijana ensitietopäiviin ja muihin ennaltaehkäiseviin ryhmiin ja toimintoihin sekä osallistuu henkilökunnnan kouluttamiseen. Sinulla on yksi ravitsemusterapeutti työparina ja koko Eloisan ravitsemusterapeutti tiimi taustalla. Oman työn kehittäminen alueellisesti on osa työtä.

Sosiaali- ja terveydenhuollossa ravitsemusterapeuteilla on hyvin laaja ja monipuolinen työkenttä. Laillistetuilla ravitsemusterapeuteilla on osaamista eri sairauksien ravitsemushoidosta sekä ravitsemusohjauksen yksilö- että ryhmäohjauksen antamisesta potilaille. Sosiaali- ja terveydenhuollossa ravitsemusterapeutit vastaavat potilaiden ja muiden asiakkaiden ravitsemushoidosta ja -ohjauksesta sekä terveydenhuollon muun ammattikunnan ravitsemusosaamisesta. Hyvä ravitsemushoito on olennainen osa sosiaali- ja terveyspalveluita, mutta sen lisäksi, että se vaatii ravitsemusterapeutin osaamista tai ravitsemusterapeutin vastaanotolla käyntiä, se vaatii myös moniammatillista yhteistyötä kaikkien terveydenhuollon ammattilaisten kesken. Ravitsemusterapeutti toteuttaa ravitsemusohjausta sote-keskuksessa osastoilla ja vastaanotossa. Ravitsemusterapeutti osallistuu myös erilaisiin työryhmiin ja hoitotiimeihin.

Eloisa tarjoaa työntekijöilleen kattavat henkilöstöedut, kuten 300 euron arvoisen rahan käytettäväksi liikuntaan, kulttuuriin tai hyvinvointipalveluihin, kahvit, teet ja kaakaot työpaikalla sekä työsuhdepyöräedun. Haluamme, että viihdyt ja voit meillä hyvin.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistetun ravitsemusterapeutin pätevyys. Eduksi luetaan kokemus sairaalassa tai Sote-keskuksessa työskentelystä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa sekä 55 §:n mukaista terveydentilan selvitystä hengityselinten tuberkuloosista. Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Jos muutat ulkopaikkakunnalta Savonlinnaan töihin, voit saada kaikkiin Savonlinnan vuokratalojen asuntoihin ensimmäisen vuoden aikana kolme vuokravapaata kuukautta. Vuokravapaat kuukaudet ovat sopimuskauden alusta 4. ja 8. sekä 12. vuokrakuukausi. Tarjous on voimassa toistaiseksi. Katso täältä uusi kotiosoitteesi: https://savonlinnaan.fi/naapuriksi/asuntoetu/


Lisätietoja

https://etelasavonha.fi/tyopaikat

Yhteystiedot

Lisätietoja antaa palveluesihenkilö Virpi Kasper, p. 044 417 2761, virpi.kasper@etelasavonha.fi tai ravitsemusterapeutti Minttu Niemi p. 044 417 3223, minttu.niemi@etelasavonha.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa vastaa eteläsavolaisten sosiaali-, terveys- ja pelastuspalvelujen järjestämisestä. Eloisalla on noin 190 toimipistettä, joissa työskentelee yhteensä noin 8000 sosiaali- ja terveysalan sekä pelastustoimen ammattilaista. Eloisa on aito ja inhimillinen, ihmisen kokoinen. Me Eloisalaiset haluamme auttaa ja kehittyä. Haluamme olla osana luomassa väestöä palvelevaa ja hyvin toimivaa organisaatiota. Keskusteleva ja avoin ilmapiiri sekä valmentava johtamisote on meillä arkipäivää. Haluamme, että työntekijöillämme on hyvä olla – meillä on tilaa työnilolle. Tavoitteenamme on olla toimialansa joustavin ja paras työpaikka. Myö yhessä – Terveyttä ja turvaa Etelä-Savossa! Tutustu työnantajaan