Röntgenhoitaja Riihimäen yksikköön päivätyöhön

Hakuaika päättyy  31.5.2024 15:00

Tule mukaan, tee merkityksellistä työtä ja rakenna kanssamme parempaa tulevaisuutta Kanta-Hämeen hyvinvointialueelle!

Innoistaisiko päivätyö mukavassa työyhteisössä Riihimäellä? Etsimme reipasta röntgenhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen Kanta-Hämeen keskussairaalan Riihimäen yksikköön. Voit aloittaa työssä sopimuksen mukaan.

Olemme innovatiivinen kuvantamisyksikkö, jossa panostetaan perehdytykseen sekä osaamisen ja toiminnan kehittämiseen. Teemme natiivitutkimuksia, tietokonetomografiatutkimuksia sekä kahtena päivänä viikossa ultraääniä. Työnteko on meillä mielekästä juuri uusittujen laitteiden kanssa. Kuvantamislaitteissamme hyödynnämme laajasti tekoälysovelluksia röntgenhoitajan työn tukena. Yksikkö on avoinna arkisin klo 8-16 ja viikonloppuisin klo 8-15.

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/1994) mukainen röntgenhoitajan laillistus. Odotamme hakijalta innostavaa työotetta ja edellytämme hyviä työyhteisötaitoja. Valmius itsenäiseen työskentelyyn ja vastuunottoon työtehtävistä ovat avainasemassa työssä menestymiselle.

Oma Hämeellä on käytössä laajalti työsuhde-etuja:
- Lounasetu
- Työmatkaetu
- Kulttuuri-, hyvinvointi- ja liikuntaetu Epassi Flex
- Työterveys Terveystalossa
- Ilmainen pysäköinti Riihimäen sairaalalla

Tehtäväkohtainen palkka on 2740,29 €/kk. Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi maksamme kokemukseen perustuvaa lisää, jonka määrä voi olla 3 % tai 8 %. Kokemuslisän perusteella määräytyvät myös lomapäivien kertymä. Hakemuksen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä. Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan. Koeaika on kuusi kuukautta. Välittömässä potilas- ja asiakastyössä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa ja ja 55 §:n mukaista hengityselinten tuberkuloosia koskevaa selvitystä.


Lisätietoja

https://omahame.fi/meille-toihin

Yhteystiedot

Osastonhoitaja Tanja Pihlavamäki, p. 040 1905545, tanja.pihlavamaki@omahame.fi

Apulaisosastonhoitaja Sanna Vehkomäki, p. 040 1685607, sanna.vehkomaki@omahame.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Oma Häme kutsuu sinut mukaan rakentamaan yhdessä merkityksellistä huomista! Etsimme omistautuneita työntekijöitä, jotka jakavat arvomme ja intohimon yhdenvertaisuuteen, asiakaslähtöisyyteen, vaikuttavuuteen ja rohkeuteen. Miksi Oma Häme? Meillä sinulla on mahdollisuus vaikuttaa suoraan asiakkaidemme hyvinvointiin. Työskentelemme yhteisönä kohti tasavertaista palvelua, ottaen asiakkaat ja työntekijät mukaan suunnitteluun ja kehittämiseen. Käytämme tieteeseen perustuvia menetelmiä, jotka tuovat muutoksia asiakkaidemme elämään. Rakennamme maailman inhimillisintä Assi –sairaalaa, jonka tulevien toimintojen suunnittelussa sinulla on mahdollista olla mukana. Uudet tilat ovat käytössämme vuonna 2026. Liity joukkoomme ja ole osa muutosta! Tule mukaan, tee merkityksellistä työtä ja rakenna kanssamme parempaa tulevaisuutta! Oma Häme vastaa 171 000 asukkaan hyvinvoinnista 11 kunnan alueella 6500 työntekijän voimin. Tutustu työnantajaan