test

Sairaanhoitaja, Akuuttiosasto Kauhajoki

Hakuaika päättyy  9.5.2024 14:00

Sairaanhoitajan vakituinen toimi, akuuttiosastolla Kauhajoella.

Haemme sairaanhoitajaa vakituiseen toimeen Kauhajoen akuuttiosastolle. Työn aloitus sopimuksen mukaan.

Akuuttiosasto on 30 paikkainen yksikkö, jossa hoidetaan kiirevastaanotolta, yhteispäivystyksestä tai erityistasolta jatkohoitoon tulleita potilaita, jotka tarvitsevat akuuttia hoitoa, kuntoutusta, seurantaa ja tutkimuksia. Osastolla toteutetaan myös saattohoitoa, osasto on saattohoitopotilaiden tukiosasto. Osaston tiloissa toimii myös viisipaikkainen päiväsairaala, kotisairaala ja satelliittidialyysiyksikkö. Osastolla korostuvat lyhyet hoitojaksot ja suuri potilasvaihtuvuus.

Työ on vaihtelevaa, monipuolista ja välillä hektistäkin. Työtä tehdään moniammatillisesti eri ammattilaisten yhteistyönä. Sairaanhoitajana suunnittelet ja toteutat potilaat hoitoa sekä seuraat ja arvioit hoidon toteutumista yhdessä muiden ammattilaisten kanssa. Yksikössä hoitajat toimivat aamu- ja iltavuorossa kahdessa tiimissä. Sairaanhoitajana johdat vuorossasi oman tiimisi toimintaa ja vastaat tiimisi potilaiden hoidosta.

Etsimme iloista ja reipasta työntekijää, joka on valmis vastuulliseen ja haastavaan mutta mielenkiintoiseen ja monipuoliseen työhön. Toivomme, että olet kiinnostunut ammattiosaamisesi ja työyhteisön toiminnan kehittämisestä. Arvostamme hyviä työyhteisötaitoja ja kykyä tiimityöskentelyyn sekä hyvää asiakaspalveluosaamista. Kokemus akuuttiosastolla työskentelystä katsotaan eduksi. Työssä edellytetään hyvää paineensietokykyä ja oman työn organisointikykyä. Työ on kolmivuorotyötä ja kokoaikainen.

Sinulla on hyvät mahdollisuudet kehittää tässä työssä omaa ammattitaitoasi monipuolisesti. Perehdytämme sinut hyvin työhösi ja tarjoamme mahdollisuuksia erilaisiin ammattitaitoa ylläpitävin ja lisääviin koulutuksiin. Osastollamme toteutetaan yhteisöllistä työvuorosuunnittelua, jolloin pystyt itsekin vaikuttaa omiin työvuoroihisi.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen sairaanhoitajan laillistus tai vastaava aikaisempi rekisteröinti.

Hakijoilta edellytetään lääkehoidon koulutusta (LOVe) terveydenhuollon ammattihenkilöiden osaamisvaatimusten mukaisesti. Huomioimme valinnassa myös keväällä valmistumassa olevat sairaanhoitajat.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät käytössä olevan työehtosopimuksen mukaisesti. Palvelussuhteen täytössä noudatetaan koeaikaa. Hyväksyttävä todistus terveydentilasta sekä huumausainetestin tulos on esitettävä ennen toimen vastaanottamista. HYVAEP on savuton työpaikka.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue

Yhteystiedot

Vs. osastonhoitaja Marjo Riihiluoma

Puh. 043 8200 459

marjo.riihiluoma@hyvaep.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on Etelä-Pohjanmaan maakunnan kattava hyvinvointialue. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on yhdistänyt yksitoista sote-organisaatiota ja pelastuslaitoksen. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue palvelee 192 150 asukasta. Työntekijöitä Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueella on noin 10 000. Tutustu työnantajaan