test

Sairaanhoitaja (akuuttiosasto, Saarijärvi)

Hakuaika päättyy  14.5.2024 15:45

Tervetuloa rakentamaan omannäköistäsi työarkea Saarijärven sairaalaan!

Etsimme lisävahvistuksia tiiviiseen ja yhteen hiileen puhaltavaan työyhteisöön. Meillä olisi auki vakituisia tehtäviä

SAIRAANHOITAJILLE

Saarijärven sairaala on 20 paikkainen akuuttiosasto, jossa hoidamme aikuispotilaita erikoisalasta riippumatta. Potilaat tulevat osastolle pääsääntöisesti Novan yhteispäivystyksestä tai erikoissairaanhoidon osastoilta sekä pienemmässä määrin avoterveydenhuollon päivystyspisteistä.

Työarkesi on monipuolista ja vaihtelevaa. Tehtäviisi kuuluu potilaiden välitön hoitaminen mm. voinnin seuranta, erilaisten mittausten tekeminen, lääkehoito, haavahoito ja perushoito sekä kirjaaminen potilastietojärjestelmään. Välillisiä tehtäviä ovat mm. lääketilausten tekeminen ja lääkkeiden vastaanottaminen sekä mahdollisen oman vastuualueen mukaiset työt.

Moniammatilliseen tiimiin kuuluu sairaanhoitajia, lähihoitajia, fysioterapeutti sekä osastonhoitaja. Lisäksi osastonlääkäri kiertää arkipäivisin. Työyhteisömme on hitsautunut tiiviiksi porukaksi, mutta otamme mielellämme uusia vahvistuksia jakamaan työarkea kanssamme. Kollegalta on helppo kysyä apua pienempiin ja isompiin kysymyksiin.

Kolmevuorotyön suunnittelussa pyritään huomioimaan elämäntilanteen vaihtelut sekä yksilölliset tarpeet. Olemmekin saaneet kiitosta työvuorosuunnittelusta ja sen mahdollistamista joustoista.

Perehdytyksesi suunnitellaan osaamisesi mukaan, jossa huomioidaan aikaisempi työhistoriasi ja osaaminen. Käytössämme on myös Intro perehdytysjärjestelmä.

Hyvinvointialue panostaa työntekijöiden hyvinvointiin tarjoamalla liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalvelut kattavan hyvinvointiedun. Lisäksi henkilökortillasi pääset hyödyntämään erilaisia yritysalennuksia, joita hyvinvointialueellamme on jo pitkä lista! Lisäksi työporukalla vietetään tyhy-päiviä 1-2 kertaa vuodessa.

-----------------------------------

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon henkilöstä annetun lain (559/1994) edellyttämä pätevyys, laillistettu sairaanhoitaja. Huomioimme myös loppuvaiheen opiskelijat.

Tehtävässä tarvitset hyvää ammatillista osaamista hoitotyöstä, hyvää paineensietokykyä ja valmiutta työskennellä kuntouttavalla työotteella. Arvostamme joustavuutta ja vastuuntuntoisuutta.

Edellytämme tehtävässä tartuntatautilain 48 §:n mukaista soveltuvuutta, joka tulee osoittaa hyväksytysti. Tehtävässä edellytetään myös ajantasaista lääkehoitosuunnitelman mukaista lääkehoidon osaamista tai sen suorittamista työsuhteen alussa.

Palkkaus ja työehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti (SOTE-sopimus). Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa.

Työn aloitusajankohta on sovittavissa.

Saapuneita hakemuksia käsitellään jo hakuajalla, joten ethän epäröi hakea paikkaa heti. Hakemisen olemme tehneet sinulle helpoksi: Voit jättää hakemuksesi täyttämällä hakulomakepohjan tai jättämällä hakemuksen liitetiedostona.

Lämpimästi tervetuloa meille töihin!


Lisätietoja

http://www.hyvaks.fi

Yhteystiedot

Annamme mielellämme lisätietoja, kysy rohkeasti:

-

Osastonhoitaja Riitta Timonen

p. 0444598581

riitta.timonen@hyvaks.fi

-

Apulaisosastonhoitaja Tuija Ahonen

p.0408481220

tuija.o.ahonen@hyvaks.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Olemme Keski-Suomen suurin työnantaja ja vastaamme keskisuomalaisten sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Meidän jokaisella, noin 12 000 ammattilaisella, on yhtä tärkeä ja merkityksellinen tehtävä ja rooli hyvinvointialueemme toiminnassa. Rohkaisemme toisiamme avoimeen, lämminhenkiseen ja turvallisen työyhteisön luomiseen ja arvostamme toistemme osaamista. Tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja monipuolisiin urapolkuihin. Avoimuus, palveleva johtaminen ja työelämän joustojen tarjoaminen elämäntilanteesi mukaan ovat hyvinvointialueemme työyhteisöjen vetovoimatekijöitä. Haluamme olla ihmislähtöisin hyvinvointialue. Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi! Tutustu työnantajaan