Sairaanhoitaja (Hallin palvelutalo, Jämsä)

Hakuaika päättyy  28.5.2024 15:45

Tervetuloa rakentamaan omannäköistä työarkea Keski-Suomen hyvinvointialueelle!

Haemme osaavaan tiimiimme vakituiseen työsuhteeseen

SAIRAANHOITAJAA

Hallin palvelutalossa on 25 ympärivuorokautisen hoivan paikkaa, yksi jaksopaikka ja kolme yhteisöllisen asumisen paikkaa.

Hallin palvelutalon tilat ovat ajanmukaiset ja ryhmäkodeissa on mm. kattonostimet työtä helpottamassa.

Ryhmäkodit sijaitsevat talon kahdessa ensimmäisessä kerroksessa ja yhteisöllisen asumisen asunnot talon kolmannessa kerroksessa.

Palvelutalossa työskentelee 2 sairaanhoitajaa, 13 lähihoitajaa, 2 oppisopimusopiskelijaa, 0,5 tukipalvelutyöntekijä, 1,5 laitoshuoltajaa ja palveluvastaava. Tarjoamme alan opiskelijoille harjoittelupaikkoja.

Sairaanhoitajana vastaat hoitotyön asiantuntijan roolissa asiakkaan hyvinvoinnin ja terveyden edistämisestä, toimien koko tiimin tukena sairaanhoidollisissa asioissa. Työ sisältää vastuuta lääkehoidosta ja pitkäaikaissairauksien seurannasta, arviointia asiakkaan hoidon ja palvelujen tarpeesta, sairaanhoidollista erityisosaamista ja perushoidollista asiakastyötä. Työ on 2-vuorotyötä.

Pyrimme asukaslähtöiseen toimintaan, esim. aamuisin asukas saa herätä omaan tahtiinsa aamutoimille.

Toivomme työntekijältä halua tehdä työtä vanhusten parissa asukaslähtöisesti, ryhmätyötaitoja sekä halua tehdä asukkaiden päivistä muistamisen arvoisia. Uusien ideoiden tuominen palvelutalon arkeen on tervetullutta.

Voit saada omia vastuualueita osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan.

Nimeämme sinulle oman perehdyttäjän, mutta Kokonaisuutena kuitenkin koko tiimi huolehtii siitä, että pääset mukaan porukkaamme. Perehdytys suunnitellaan osaamisesi mukaan, joten voit olla jo kokenut tai urasi alussa oleva hoitotyön ammattilainen.

Panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin tarjoamalla liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalvelut kattavan hyvinvointiedun. Lisäksi henkilökortillasi pääset hyödyntämään erilaisia yritysalennuksia, joita hyvinvointialueellamme on jo pitkä lista!

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon henkilöstä annetun lain (559/1994) edellyttämä pätevyys, laillistettu sairaanhoitaja. Edellytämme tehtävässä tartuntatautilain 48 §:n mukaista soveltuvuutta, joka tulee osoittaa hyväksytysti sekä hygieniapassia ja suoritettuja lääkehoitolupia. Lääkehoitoluvat ja hygieniapassi ovat mahdollista suorittaa myös työsuhteen alussa.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti (SOTE-sopimus). Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa.

Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lain 741/2023 28 §:n mukainen iäkkäiden henkilöiden kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisterin ote.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Hakemisen olemme tehneet sinulle helpoksi: Voit jättää hakemuksesi täyttämällä hakulomakepohjan tai jättämällä hakemuksen liitetiedostona.

Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi!


Lisätietoja

http://www.hyvaks.fi

Yhteystiedot

Annan mielelläni lisätietoja, kysy lisää:

-

Berit Tamminen

palveluvastaava

p. 040-7521138

berit.tamminen@hyvaks.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Olemme Keski-Suomen suurin työnantaja ja vastaamme keskisuomalaisten sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Meidän jokaisella, noin 12 000 ammattilaisella, on yhtä tärkeä ja merkityksellinen tehtävä ja rooli hyvinvointialueemme toiminnassa. Rohkaisemme toisiamme avoimeen, lämminhenkiseen ja turvallisen työyhteisön luomiseen ja arvostamme toistemme osaamista. Tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja monipuolisiin urapolkuihin. Avoimuus, palveleva johtaminen ja työelämän joustojen tarjoaminen elämäntilanteesi mukaan ovat hyvinvointialueemme työyhteisöjen vetovoimatekijöitä. Haluamme olla ihmislähtöisin hyvinvointialue. Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi! Tutustu työnantajaan

Kuntarekryn somekanavissa jaetaan avoimia työpaikkoja ja hyödyllisiä työnhakuvinkkejä. Ota @kuntarekry seurantaan Facebookissa, Instagramissa, LinkedInissä, X:ssä ja TikTokissa!