test

Sairaanhoitaja, Honkaharjun terveysasema, Imatra

Hakuaika päättyy  29.4.2024 23:59

Oisitko sie yksi meistä? Meijän tiimin uusin vahvistus? Tuu meille, myö halutaan siut työkaveriksi!

Myö haetaan sairaanhoitajaa vakituiseen tehtävään Honkaharjun terveysasemalle. Sie voit aloittaa työt 1.5.2024 alkaen tai myö voidaan sopia siun kanssa aloitusajankohdasta. Työ on päivätyötä.

Jos olet ongelmaratkaisutaitoinen tiimityöskentelijä, joka kykenee myös itsenäiseen työskentelyyn moniammatillisessa tiimissä. Sinulla on tavoitteellinen ja positiivinen työote etkä kavahda muuttuvia tilanteita, voit olla etsimämme työntekijä.

Perusterveydenhuollossa elämme muutoksen kynnyksellä ja kehitämme omahoitajuutta, tiimityöskentelyä sekä palveluita etävastaanottoa hyödyntäen yhdessä asiakkaan kanssa. Osallistumme moniin hankkeisiin eri Etelä-Karjalan hyvinvointialueen toimijoiden kanssa. Työ on ratkaisukeskeistä asiakkaan omia voimavaroja hyödyntävää ja muodostuu asiakkaiden hyvinvoinnin ja terveyden edistämisestä, kansansairauksien hoidosta, hoidon seurannasta sekä hoidon tarpeen arviosta.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää hyviä yhteistyötaitoja, joustavaa työotetta ja kykyä sekä itsenäiseen että tiimityöhön. Valittavalta sairaanhoitajalta odotamme sitoutumista hyvinvointialueemme arvoihin ja strategian mukaisiin tavoitteisiin. Kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi. Tehtävään valitulle mahdollistetaan kattava perehdytys.

Kelpoisuutena tehtävään on sairaanhoitajan tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa (559/94) määrätty laillistus tai sitä vastaava aikaisempi rekisteröinti.

Tehtävän hoitaminen edellyttää voimassa olevaa Etelä-Karjalan hyvinvointialueen lääkelupaa. Lääkeluvan suorittaminen mahdollistetaan yksikössä tarpeen mukaan.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Hyvinvointialueella on käytössä infektioturvallisuuskyselylomake. Kysely tehdään kaikille potilastyöhön tai potilastyön harjoitteluun tuleville. Käy tutustumassa lomakkeeseen tästä linkistä: https://www.ekhva.fi/Kyselyt ja lomakkeet/Infektioturvallisuuskysely

Valitun henkilön tulee osoittaa työ- tai virkasuhteen alkaessa henkilöllisyys virallisella henkilöllisyystodistuksella. Virallisia henkilöllisyystodistuksia ovat passi, poliisin myöntämä henkilökortti sekä poliisin tekemä kertaluontoinen tunnistus.

Tehtävässä on 6 kk koeaika.

Myö työnantajana välitetään siusta ja tarjoamme siulle monipuolisia henkilöstöetuja:

- ePassi-rahaa liikuntaan, kulttuuriin tai hierontaan 150 €/vuosi
- vuosittaisen tyhy-rahan yhteiseen tekemiseen tiimisi kanssa
- mahdollisuuden työsuhdepolkupyöräedun hyödyntämiseen
- ulkopuolisten toimijoiden tarjoamia etuuksia ja alennuksia
- systemaattisen nykyaikaisen perehdytyksen
- savuttoman työympäristön
- kattavat verkko-oppimisen mahdollisuudet


Lisätietoja

http://www.ekhva.fi

Yhteystiedot

Leila Väisänen palveluesihenkilö leila.vaisanen@ekhva.fi p. 0405033974

Enni Tolonen palveluesihenkilö enni.tolonen@ekhva.fi p. 0406513074

Satu Simolin palvelupäällikkö satu.simolin@ekhva.fi p. 0407496247

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Me Etelä-Karjalan hyvinvointialueella ajattelemme, että arjen turva on joukkuelaji! Tarjoamme erikoissairaanhoidon, perusterveydenhuollon, ikäihmisten palvelut, perhe- ja sosiaalipalvelut sekä pelastustoiminnan laadukkaasti, ammattitaitoisesti ja sydämellisesti Etelä-Karjalan asukkaille kaikissa elämän vaiheissa. Etelä-Karjalan hyvinvointialue koostuu yli 100 toimipisteestä, joista muodostamme yhdessä yhden ison elämäniloisen ja välittävän joukkueemme. Ammattitaitoinen joukkomme ei pysähdy paikoilleen, vaan uudistumme, kehitämme ja etsimme jatkuvasti innovatiivisia ratkaisuja hyvinvoinnin edistämiseksi. Etelä-Karjalan hyvinvointialue on maakunnan suurin työnantaja, ja tavoitteenamme on olla rohkeita edelläkävijöitä. Haluamme, että tulevaisuudessa meillä työskentelee Suomen onnellisimmat työntekijät. Yli 5000 työntekijän organisaationa tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia ammattilaisillemme. Henkilöstöön - eli juuri sinuun - panostaminen on yksi strategiakärjistämme! Haluatko sinäkin kirjoittaa sankaritarinasi organisaatiossa, joka tarjoaa urapolkuja ja kehittymismahdollisuuksia? Tule kanssamme turvaamaan maakuntamme asukkaiden yhdenvertaiset palvelut - olet osa ihmisen kokoista tarinaa. Tutustu työnantajaan