Sairaanhoitaja

Hakuaika päättyy  31.5.2024 15:00

Sairaanhoitajan työtehtävät kotihoidossa.

Vuorotteluvapaan sijaisuus Kajaanin keskustan kotihoidossa.

Kelpoisuusvaatimuksena sairaanhoitajan tai terveydenhoitajan tutkinto. Vuorotteluvapaan sijaisen ehtojen täyttyminen. Eduksi katsotaan kokemus kotihoidon työstä. Edellytämme tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotesuojaa.

Palkkaus on Kainuun hyvinvointialueen vahvistaman tehtävän vaativuuden arvioinnin mukainen. Työ alkaa 29.7.2024, koeaika 3 kk.

Vastaanotamme hakemukset pääsääntöisesti Kuntarekryssä.

Postitse lähetettävä hakemus osoitetaan palveluyksikköpäällikkö Leena Laurikaiselle ja lähetetään osoitteella:
Kainuun hyvinvointialue, kirjaamo
PL 400
87070 Kainuu
Kuoreen merkintä: "sairaanhoitaja kotihoito Kajaani keskusta"
Hakemuksen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä.

Valitun on esitettävä todistus rikostaustan selvittämisestä iäkkäiden kanssa toimimiseen ennen tehtävän vastaanottamista.


Lisätietoja

https://hyvinvointialue.kainuu.fi

Yhteystiedot

Sirkku Kemppainen, palveluesihenkilö p. 044 535 8244

Leena Laurikainen, palveluyksikköpäällikkö p. 044 797 4777

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Kainuun hyvinvointialue on noin 4 000 osaajan työpaikka, jonka tehtävänä on järjestää sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen palvelut koko maakunnassa. Haluamme olla aidosti hyvä työnantaja. Tarjoamme työntekijöillemme mukavan työyhteisön, mielenkiintoisia työtehtäviä sekä mahdollisuuden kouluttautua. Työilmapiiri meillä on tunnetusti rento ja mukava. Me tuemme täällä kollegoitamme ja panostamme työntekijöidemme viihtymiseen. Kainuussa elämme luonnonläheistä elämää ja palveluiden lisäksi lähellämme on myös runsas kulttuuritarjonta. Maakuntana olemme rautainen yhdistelmä elinvoimaa, huipputeknologiaa ja sujuvaa arkea. Katso Kainuun hyvinvointialueen avoimet työpaikat Kuntarekrystä ja tule työskentelemään kanssamme kainuulaisten hyvinvoinnin puolesta! Tutustu työnantajaan