test

Sairaanhoitaja, Kotihoito Kauhava

Hakuaika päättyy  6.5.2024 14:00

Kauhavan kotihoidossa vakituinen sairaanhoitajan toimi.

Tervetuloa töihin Kauhavan kotihoitoon!

Haemme sairaanhoitajaa Kauhavan kotihoitoon vakituiseen työsuhteeseen.

Kotihoidossa toimit osana kotihoitotiimiä. Tiimiin kuuluu sairaanhoitajien lisäksi lähihoitajia. Työhön kuuluu asiakkaalla tapahtuvan asiakastyön lisäksi hoitotyön arviointia ja moniammatillista yhteistyötä eri toimijoiden kanssa. Työ on liikkuvaa ja edellyttää oman auton käyttöä.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää itsenäistä työotetta, sairaanhoidollisten tehtävien osaamista, kykyä sopeutua muuttuviin tilanteisiin, vastuuntuntoisuutta ja luotettavuutta.

Arvostamme hyviä tiimityöskentelytaitoja, joustavuutta sekä halukkuutta itsensä ja työn kehittämiseen.

Hakijan eduksi katsotaan aikaisempi työkokemus ikääntyvien ja muistisairaiden hoitotyöstä sekä innostus kotikuntoutustyön toteuttamiseen.

Sairaanhoitajan työ kotihoidossa on arkisin toteutettavaa päivätyötä.

Kelpoisuusehtona toimeen on laillistetun sairaanhoitajan pätevyys, laki 559/94.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaisesti. Palvelussuhteen täytössä noudatetaan koeaikaa. Hyväksyttävä todistus terveydentilasta, huumausainetestin tulos sekä lain (741/2023) § 28 mukainen rikostaustaote on esitettävä ennen toimen vastaanottamista. HYVAEP on savuton työpaikka.

Työhaastattelut järjestetään.

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue

Yhteystiedot

vs. kotihoidon päällikkö Tuula Luoma

Puh. 040 350 3788

Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@hyvaep.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on Etelä-Pohjanmaan maakunnan kattava hyvinvointialue. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on yhdistänyt yksitoista sote-organisaatiota ja pelastuslaitoksen. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue palvelee 192 150 asukasta. Työntekijöitä Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueella on noin 10 000. Tutustu työnantajaan