test

Sairaanhoitaja kotihoito Mäntyharju

Hakuaika päättyy  14.5.2024 15:00

Mäntyharjun kotihoidon tiimiin etsitään sairaanhoitajaa, työpanoksesi tiimissämme painottuisi tällä hetkellä pääasiassa arkiaamuihin. Meillä Mäntyharjulla mottomme kuuluu: Huumori ja hymy - ihmisenä ihmiselle!

Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa hakee sairaanhoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Mäntyharjun kotihoitoon 27.5.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Viihtyisä tukikohtamme sijaitsee keskeisellä paikalla Mäntyharjun keskustassa. Työporukkaamme kuuluu noin 30 hoitajaa. Teemme tiivistä moniammatillista yhteystyötä samoista toimitiloista löytyvän palveluohjaajan ja fysioterapeutin kanssa. Olemme saaneet toistuvasti myönteistä palautetta uusien työntekijöiden lämpimästä vastaanotosta, joten myös Sinun on helppo solahtaa joukkoomme! Palvelemme kuukausitasolla noin 200 asiakasta. Lähellä asuvat asiakkaat tavoitamme kävellen tai pyöräillen, pidemmän matkan päässä käymme autoilla. Yksiköstämme löytyy neljä leasingautoa. Etenkin hyvällä kelillä ajelu ei ole olenkaan hassumpaa ja antaa aikaa palautumiselle - vaikka musiikkia kuunnellen! Asiakas on keskiössä kotihoidon työssä ja eri ammattiryhmien yhteistyö mahdollistaa parhaan palvelun asiakkaillemme. Työn tarkoituksena on tukea asiakkaan toimintakykyä ja elämänhallintaa, jotta hän voi asua turvallisesti kotona mahdollisimman pitkään.

Sairaanhoitajan työ kotihoidossa koostuu asiakkaan kokonaisvaltaisesta hoidosta ja palvelusta. Työ sisältää akuuttia ja pitkäaikaista sairaanhoitoa, lääkehoitoa, kuntoutusta ja terveyden edistämistä sekä päivittäisissä toiminnoissa avustamista. Työhön kuuluu asiakkaan hoito- ja palvelutarpeen arviointi sekä palveluohjaus. Kotihoidossa työskennellään moniammatillisina tiimeinä, joissa sairaanhoitaja ja lähihoitaja vastaavat yhdessä kotihoidon asiakkaiden hoidosta hoito- ja palvelusuunnitelman mukaan. Kotihoito osallistuu myös kotiin vietävien tukipalvelujen tuottamiseen. Lisäksi kotihoidon sairaanhoitajat toteuttaa mahdollisuuksien mukaan alueellamme kotisairaalatoimintaa yhteistyössä terveyspalvelujen kanssa.

Työaikamuoto sairaanhoitajalla on jaksotyö. Yövuoroja sairaanhoitajilla ei ole. Omiin työvuoroihin pääsee vaikuttamaan yhteisöllisellä työvuorosuunnittelulla. Tällä hetkellä tarve on arkiaamuissa, joten viikonloput on mahdollista suunnitella vapaiksi.

Etsimme joukkoomme yhteistyötaitoista, vastuuntuntoista ja kehittämismyönteistä sairaanhoidon ammattilaista. Sairaanhoitaja toimii kokonaisuuksia ylläpitävänä ammattilaisena kotihoidon tiimissä sekä huolehtii asiakkaiden hyvinvoinnista yhdessä tiimin ja sidosryhmien kanssa. Sinulla on työssäsi Tilannekeskuksen tuki hoidon tarpeen arvioinnissa ja turvallisuusasioissa ympäri vuorokauden. Käytössämme on tarvepohjainen toimintamalli, jonka tavoitteena on asiakaspalvelun laatu, työntekijöiden hyvinvointi ja toiminnan tuottavuus. Kotihoidossa käytämme Hilkka -toiminnanohjausjärjestelmää ja LifeCare -potilastietojärjestelmää.

Eloisan kotihoito on jatkuvasti kehittyvä toimintaympäristö, jossa hyödynnetään teknologiaa sekä pilotoidaan erilaisia toimintamalleja ja palveluita. Hyvässä työyhteisössämme on avoin yhdessä tekemisen meininki. Panostamme työntekijöiden työhyvinvointiin. Tarjoamme sinulle osaamistasi arvostavan ja yhteen hiileen puhaltavan työyhteisön, jossa pääset nauttimaan liikkumisen vapaudesta ja käyttämään ammattitaitoasi monipuolisesti.

Mäntyharjun kotihoidossa parasta on monipuolisuus, mielekkyys ja mahdollisuus kehittymiseen! Itsenäinen työ haastaa ja palkitsee. Osaamista ja ongelmanratkaisutaitoja pääsee hyödyntämään monipuolisesti ja ammatillinen osaaminen kehittyy joka päivä. Meillä on tekemisen meininkiä ja aika ei todellakaan käy pitkäksi! Meillä Mäntyharjulla mottomme kuuluu: Huumori ja hymy - ihmisenä ihmiselle!

Eloisalla uuden työntekijän työskenneltyä tehtävässä vähintään 3 kuukautta, maksamme kertaluontoisen rekrytointipalkkion 500-800 euroa, riippuen työsuhteesi pituudesta.

Eloisa tarjoaa työntekijöilleen kattavat henkilöstöedut, kuten 300 euron arvoisen rahan käytettäväksi liikuntaan, kulttuuriin tai hyvinvointipalveluihin, kahvit, teet ja kaakaot työpaikalla sekä työsuhdepyöräedun. Haluamme, että viihdyt ja voit meillä hyvin.

Kelpoisuusvaatimuksena on sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteinen tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillistus. Ajokortti on tehtävän kannalta välttämätön ja auton käyttömahdollisuus luetaan eduksi.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa sekä 55 §:n mukaista terveydentilan selvitystä hengityselinten tuberkuloosista. Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. 1.1.2024 alkaen ikääntyneiden kanssa työskentelevän henkilön tulee esittää hyväksyttävä rikosrekisteriote ennen työn alkamista yli 3 kk:n palvelussuhteissa (valvontalaki 741/2023 28 §)


Lisätietoja

https://etelasavonha.fi/

Yhteystiedot

Lisätietoja antaa palveluesimies Sari Vainikka, Mäntyharjun kotihoito, p. 040 024 1129, sari.vainikka@etelasavonha.fi.

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa vastaa eteläsavolaisten sosiaali-, terveys- ja pelastuspalvelujen järjestämisestä. Eloisalla on noin 190 toimipistettä, joissa työskentelee yhteensä noin 8000 sosiaali- ja terveysalan sekä pelastustoimen ammattilaista. Eloisa on aito ja inhimillinen, ihmisen kokoinen. Me Eloisalaiset haluamme auttaa ja kehittyä. Haluamme olla osana luomassa väestöä palvelevaa ja hyvin toimivaa organisaatiota. Keskusteleva ja avoin ilmapiiri sekä valmentava johtamisote on meillä arkipäivää. Haluamme, että työntekijöillämme on hyvä olla – meillä on tilaa työnilolle. Tavoitteenamme on olla toimialansa joustavin ja paras työpaikka. Myö yhessä – Terveyttä ja turvaa Etelä-Savossa! Tutustu työnantajaan