Sairaanhoitaja, kotihoito, Siuntio

Hakuaika päättyy  3.6.2024 15:45

Tervetuloa Siuntion maalaismaisemiin! Etsimme mukavaan joukkoomme reipasta sairaanhoitajaa työpariksi toiselle sairaanhoitajalle, sekä kollegaksi lähihoitajille.

Työsi sairaanhoitajana Siuntion kotihoidossa on itsenäistä ja monipuolista. Sairaanhoitajana vastuullasi on asiakkaiden lääkehoito ja moniammatillinen yhteistyö mm. lääkäreiden, fysioterapeuttien, vuodeosaston henkilökunnan sekä Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen muiden kotihoidon yksiköiden kanssa. Yhteistyötä kehitämme jatkuvasti esimerkiksi etäkotihoidon osalta, joka on jo pienimuotoisesti aloitettu yli kuntarajojen.

Arvostamme kehitysmyönteisyyttä. Lääkerobotit ja sähköinen ovenavaus ovat tulleet yksikköömme tämän vuoden aikana. Teknologiasta huolimatta keskipisteenä ovat ihanat asiakkaamme, jotka ansaitsevat hyvän hoivan ja huolenpidon ja meidän antaman mahdollisuuden asua kotona mahdollisimman pitkään.

Työsi sisältää mm. asiakkaiden lääkehoidon vastuun, näytteiden oton, haavanhoitoja, perushoitoa sekä tuen ja avun antamista tiimille. Työsi on maanantaista perjantaihin aamuvuoroissa. Aikaisempi kokemus ikäihmisten hoidosta ja oman työn kehittämisestä katsotaan eduksi.

Toivomme, että sinulla on kokemusta sekä itsenäisestä vastuunkannosta että tiimityöstä. Eduksi katsomme myös voimassa olevan Love lääkeluvan ja Rai-osaamisen. Lääkeluvat pystyt myös suorittamaan meillä sekä Rai -arvioinnin opastuksen saat myös meiltä tarvittaessa.

Työ vaatii ajokorttia. Pihallamme on maksuton parkkipaikka. Kotihoidolla on omat autot, joten oman auton käyttö on harvoin tarpeen, mutta joskus välttämätöntä. Oman auton käytöstä maksetaan kilometrikorvaus.

Oletpa jo konkari tai vasta valmistunut, hae rohkeasti paikkaa. Jos haluat lisätietoja, soita.
Haastattelemme jo hakuaikana, työn aloitus sopimuksen mukaan.
Myös osa-aikainen työ mahdollista tarvittaessa (esimerkiksi 60% työaika).

Työpaikan nimi ja osoite: Kotihoito, Siuntio, Charlotta Lönnqvistintie 3 b, 02580 Siuntio
Työaika: Jaksotyö, päivätyöluonteinen
Tehtävä on vakinainen.

Kelpoisuusvaatimus: laillistettu sairaanhoitaja.
Tehtävässä edellytetään rikosrekisteritaustaotetta ja huumausainetestausta.
Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.
Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain §55 mukaista tuberkuloosiselvitystä.

Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää ja haluamme tarjota monipuolisia etuja henkilöstöllemme. Saat käyttöösi vuodessa 200 €, jonka voit käyttää toiveidesi mukaan kulttuuri-, hyvinvointi-, liikunta- tai matkalippuetuuksiin.

Yhteystiedot

Tehtävästä lisätietoja antaa

Jaana Tervo

Puh 050 5951746 klo 7.30-15.00

jaana.tervo@luvn.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Tule rakentamaan kanssamme Suomen parasta hyvinvointialuetta! Päämäärämme on, että jokaisella länsiuusimaalaisella on mahdollisuus onnelliseen ja hyvään elämään, ensimmäisestä neuvolakäynnistä viimeisiin elinpäiviin. Kehitämme palveluja yhdessä henkilöstön ja asukkaiden kanssa. Silloin löydämme juuri meille sopivat ratkaisut. Kun yhdistämme kaikkien vahvuudet ja osaamisen, meillä on hienot edellytykset onnistua tavoitteessamme. Palvelemme 475 000 asukasta Espoossa, Hangossa, Inkoossa, Karkkilassa, Kauniaisissa, Kirkkonummella, Lohjalla, Raaseporissa, Siuntiossa ja Vihdissä. Meitä ammattilaisia on liki 10 000. Tavoitteenamme on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa koko läntisen Uudenmaan väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa. Kaksikielisyys on laajan alueemme rikkaus ja arvostamme molempien kotimaisten kielten osaamista. Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue - Jotta länsiuusimaalaiset voivat hyvin Tutustu työnantajaan