test

Sairaanhoitaja, Lasten ja nuorten kehitykselliset palvelut, Lappeenranta

Hakuaika päättyy  12.5.2024 23:59

Tule kanssamme kehittämään lasten ja nuorten neuropsykiatrisia palveluita ja syventämään neuropsykiatrista osaamistasi osana moniammatillista tiimiä!

Haemme sairaanhoitajaa Kehityksellisten palvelujen lasten ja nuorten neuropsykiatriseen tiimiin Lappeenrantaan. Projektiluontoisuuden vuoksi tehtävä on määräaikainen 20.5. - 31.12.204 asti. Jatko voi olla mahdollinen.

Etelä-Karjalan hyvinvointialueella kehitetään neuropsykiatrista osaamiskeskusta, jonka tavoitteena on vahvistaa alueen perusterveydenhuollon neuropsykiatrisia palveluita ja niiden koordinointia sekä yhteistyötä eri ikäisten palveluiden välillä. Kehittämistyö on Sosiaali- ja terveysministeriön koordinoimaa EU:n kertaluonteisella elpymisvälineellä (Next Generation EU) rahoitettavaa Suomen kestävän kasvun ohjelmaa.

Sairaanhoitajan tehtävänkuva koostuu asiakastyöstä ja Nepsy -osaamiskeskuksen toiminnan kehittämisestä yhdessä työryhmän ja keskeisten sidosryhmien kanssa. Sairaanhoitaja osallistuu lasten, perheiden ja muiden lähiympäristön aikuisten ohjaamiseen, diagnostisiin selvittelyihin sekä kuntoutukseen. Sairaanhoitaja tekee tarpeen mukaan koti- ja koulukäyntejä, joten ajokortti on tehtävässä välttämätön.

Hakijalta edellytetään sairaanhoitajan tai terveydenhoitajan koulutusta (AMK) sekä terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa. Kokemus neuropsykiatristen asiakkaiden kanssa työskentelystä, mahdolliset aiheeseen liittyvät lisäkoulutukset sekä kouluttajakokemus katsotaan eduksi. Pidämme kuitenkin tärkeimpänä innostusta lähteä syventämään osaamistasi neuropsykiatriseen työhön.

Tiimissämme työskentelee jo kaksi sairaanhoitajaa. Saat heiltä sekä muulta moniammatilliselta tiimiltä vahvan tuen työllesi ja pääset vaikuttamaan tehtävänkuvasi rakentumiseen omien vahvuuksiesi pohjalta. Kattavan perehdytyksen ja säännöllisen työnohjauksen lisäksi järjestämme tarpeen mukaan myös lisäkoulutuksia. Työjärjestelyt mm. etätöiden ja osa-aikaisuuksien suhteen ovat sovittavissa joustavasti työtehtävien sisältö huomioiden.

Tehtävän koeaika on puolet työsuhteen kestosta.

Tehtävään valitun on ennen työsuhteen alkamista toimitettava voimassa oleva lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/02) mukainen rekisteriote. Kelpoisuus ja muut todistukset tarkastamme haastattelun yhteydessä.

Työnantaja edellyttää, että tehtävään valitun on esitettävä 30 päivän kuluessa valinnasta tiedon saatuaan hyväksyttävä terveydenhoitajantodistus terveydentilastaan.

Yhteystiedot

Hennariikka Nurminen

Projektipäällikkö, neuropsykologian erikoispsykologi

p. 040 6513072

Hennariikka.Nurminen@ekhva.fi

Emma Leivo

Va. toimintayksikön esimies, psykologi

p. 040 1463271

Emma.Leivo@ekhva.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Me Etelä-Karjalan hyvinvointialueella ajattelemme, että arjen turva on joukkuelaji! Tarjoamme erikoissairaanhoidon, perusterveydenhuollon, ikäihmisten palvelut, perhe- ja sosiaalipalvelut sekä pelastustoiminnan laadukkaasti, ammattitaitoisesti ja sydämellisesti Etelä-Karjalan asukkaille kaikissa elämän vaiheissa. Etelä-Karjalan hyvinvointialue koostuu yli 100 toimipisteestä, joista muodostamme yhdessä yhden ison elämäniloisen ja välittävän joukkueemme. Ammattitaitoinen joukkomme ei pysähdy paikoilleen, vaan uudistumme, kehitämme ja etsimme jatkuvasti innovatiivisia ratkaisuja hyvinvoinnin edistämiseksi. Etelä-Karjalan hyvinvointialue on maakunnan suurin työnantaja, ja tavoitteenamme on olla rohkeita edelläkävijöitä. Haluamme, että tulevaisuudessa meillä työskentelee Suomen onnellisimmat työntekijät. Yli 5000 työntekijän organisaationa tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia ammattilaisillemme. Henkilöstöön - eli juuri sinuun - panostaminen on yksi strategiakärjistämme! Haluatko sinäkin kirjoittaa sankaritarinasi organisaatiossa, joka tarjoaa urapolkuja ja kehittymismahdollisuuksia? Tule kanssamme turvaamaan maakuntamme asukkaiden yhdenvertaiset palvelut - olet osa ihmisen kokoista tarinaa. Tutustu työnantajaan