Sairaanhoitaja, Laurilanmäki

Hakuaika päättyy  12.8.2024 14:00

Haemme sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen Laurilanmäelle Isoonkyröön !

Haemme sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen Laurilanmäelle Isoonkyröön

Tule tekemään merkityksellistä työtä vanhusten hyvän elämän mahdollistajana. Työtehtäviisi kuuluu sairaanhoitajan tehtävät ympärivuorokautisen palveluasumisen yksikössä. Työ on kaksivuorotyötä.

Ympärivuorokautisen palveluasumisen Laurilanmäen Aino-, Reino- ja Oivakoti ovat 51 asukkaan koti. Lisäksi Oivakodilla on 11 lyhytaikaispaikkaa. Sairaanhoitajan tehtävänä on työskennellä yhtenä moniammatillisen tiimin jäsenenä. Ympärivuorokautisessa asumisessa korostamme asukaslähtöistä toimintatapaa, arjen yksilöllisyyttä ja merkityksellisyyttä. Myös arkikuntoutus asukkaiden toimintakyvyn ja voimavarojen ylläpitäjänä sekä laadukas elämän loppuvaiheen hoito ovat toiminnassa keskeisessä roolissa. Arvostamme kokemusta vanhustyöstä, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, joustavuutta ja luovuutta muuttuvissa olosuhteissa sekä vastuullisuutta. Tarjoamme sinulle mukavan ja eteenpäin suuntaavan työyhteisön, jossa pääset kehittämään myös omaa osaamistasi. Saat vastuuta ja monipuolisen työn, jossa asiakas on meille sydämen asia. Toivomme, että haluat olla mukana kehittämässä asiakaslähtöisiä palveluita.

Kelpoisuusvaatimuksena on sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteinen tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillistus. Kielitaitovaatimuksena on hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät käytössä olevan työehtosopimuksen mukaisesti. Palvelussuhteen täytössä noudatetaan koeaikaa. Hyväksyttävä todistus terveydentilasta, huumausainetestin tulos sekä lain (504/2002) mukainen rikostaustaote on esitettävä ennen toimen/viran vastaanottamista. HYVAEP on savuton työpaikka.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa ja Love-lääkehoidon hyväksyttyä suorittamista sekä hygieniapassia.

Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset tarkistetaan mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue

Yhteystiedot

Palvelukeskuksen johtaja Helena Kahra-Smedlund

Puh. 050 4320 604

Palveluyksikköjohtaja Jaana Kuja-Kyyny

puh. 040 6531 793

Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@hyvaep.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on Etelä-Pohjanmaan maakunnan kattava hyvinvointialue. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on yhdistänyt yksitoista sote-organisaatiota ja pelastuslaitoksen. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue palvelee 192 150 asukasta. Työntekijöitä Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueella on noin 10 000. Tutustu työnantajaan