Sairaanhoitaja (muistiyksiköt Saarelma- ja Suvantokoti, Keuruu) vuorotteluvapaa

Hakuaika päättyy  31.5.2024 15:45

Hei sinä hoitoalan ammattilainen! Voit olla kokenut tai vasta-alkaja, meille on tärkeintä, että olet aidosti kiinnostunut ikäihmisten hoitotyöstä.

Haemme vuorotteluvapaan sijaisuuteen
  

SAIRAANHOITAJAA  
  

Oletko kiinnostunut muistihoitotyöstä? Nyt sinulla on mahdollisuus tutustua siihen tulemalla töihin Suvanto- ja Saarelmakotiin.

Tavoitteenamme muistiyksikössä on elää ja toimia niin, että arki on asukkaiden näköistä. Sairaanhoitajana vastaat asukkaiden terveydentilasta ja lääkehoidosta yhteistyössä lääkärin kanssa. Lääkäriyhteistyö tapahtuu pääosin konsultaatioiden avulla, mutta lääkäri vierailee tarvittaessa myös yksikössä.

Ohjaat ja tuet lähihoitajista ja hoiva-avustajista koostuvaa tiimiä, työskennellen heidän rinnallaan hoitotyössä. Omaat kyvyn irrottautua hoitotyöstä tehdäksesi sairaanhoitajan vastuualueeseen kuuluvat tehtävät. Seuraat RAI-arviointien ja hoito- ja palvelusuunnitelmien ajallaan tekemistä, sekä ohjaat tiimin kirjaamisen sisältöjä.

Asukkaat tarvitsevat ympärivuorokautista hoivaa. Sairaanhoitajat tekevät kuitenkin pääsääntöisesti päivätyötä arkisin klo 7-15. Huomioimme erilaiset elämäntilanteet työvuorosuunnittelussa ja pyrimme mahdollistamaan työvuoroihin liittyviä toiveita.  

-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Vuorotteluvapaan sijaisen on oltava työtön työnhakija TE-toimistossa välittömästi ennen sijaisuuden alkamista. Sijaiseksi käy henkilö, jonka työttömyys on yhdessä tai useammassa jaksossa kestänyt vähintään 90 kalenteripäivää vuorotteluvapaan alkamista edeltäneiden 14 kuukauden aikana.

Poikkeus: Seuraavissa tilanteissa sijaiseksi voidaan palkata henkilö, jonka työttömyys on kestänyt vain yhden päivän välittömästi ennen sijaisuuden alkamista:
- Henkilö on vuorotteluvapaan alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias.
- Henkilö on alle 30-vuotias ja ammatillisen- tai korkeakoulututkinnon suorittamisesta on kulunut enintään vuosi.
- Keskeneräiset opinnot ja mahdollinen yritystoiminta on selvitettävä TE-toimistossa. Sijaiseksi ei voida palkata henkilöä, jota pidetään työttömyysturvalaissa määriteltynä päätoimisena opiskelijana tai päätoimisena yrittäjänä.

----------------------------------------------------------------------------------------------------
Sairaanhoitajan tehtävän kelpoisuusehtona on sairaanhoitaja (AMK), tai vastaava aikaisempi opistoasteen tutkinto. Hakijalla tulee olla Valvirassa rekisteröinti ammattihenkilönä toimimisesta.  Tehtävässä edellytämme ajan tasalla olevaa LOP/LOVE-lääkeosaamista tai sen hyväksyttyä suorittamista välittömästi työsuhteen alussa. Lisäksi tehtävässä edellytetään hygieniapassia.

Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lain 741/2023 28 §:n mukainen iäkkäiden henkilöiden kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisterin ote.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan. Edellytämme tehtävässä tartuntatautilain 48 §:n mukaista soveltuvuutta, joka tulee osoittaa hyväksytysti. Tehtävässä noudatetaan koeaikaa. 

Keski-Suomen hyvinvointialueella on tarjolla hyvin sisäisiä koulutuksia osaamisen kehittämiseksi. Panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin tarjoamalla liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalvelut kattavan hyvinvointiedun. Lisäksi henkilökortillasi pääset hyödyntämään erilaisia yritysalennuksia, joita hyvinvointialueellamme on jo pitkä lista.

Haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lämpimästi tervetuloa meille töihin! 


Lisätietoja

http://www.hyvaks.fi

Yhteystiedot

Annan mielelläni lisätietoja, kysy lisää:

-

Pia Kaski

palveluvastaava

p. 0405790591  

pia.kaski@hyvaks.fi  

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Olemme Keski-Suomen suurin työnantaja ja vastaamme keskisuomalaisten sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Meidän jokaisella, noin 12 000 ammattilaisella, on yhtä tärkeä ja merkityksellinen tehtävä ja rooli hyvinvointialueemme toiminnassa. Rohkaisemme toisiamme avoimeen, lämminhenkiseen ja turvallisen työyhteisön luomiseen ja arvostamme toistemme osaamista. Tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja monipuolisiin urapolkuihin. Avoimuus, palveleva johtaminen ja työelämän joustojen tarjoaminen elämäntilanteesi mukaan ovat hyvinvointialueemme työyhteisöjen vetovoimatekijöitä. Haluamme olla ihmislähtöisin hyvinvointialue. Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi! Tutustu työnantajaan