test

Sairaanhoitaja osastolle F1 Forssan sairaalaan

Hakuaika päättyy  29.4.2024 15:00

Tule mukaan tekemään merkityksellistä työtä Kanta-Hämeen hyvinvointialueen perusterveydenhuollossa!

Etsimme nyt joukkoomme sairaanhoitajaa Forssan sairaalan osastolle F1 vakituiseen työsuhteeseen 15.4.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan. Sairaanhoitajan työ sairaalassa vaatii monenlaista osaamista, paineensietokykyä ja taitoa kohdata ihmisiä erilaisissa elämäntilanteissa. Työ on monipuolista hoitotyötä ja jokainen päivä on erilainen.

Sairaalassamme toimii kolme perusterveydenhuollon osastoa. Osasto F1 on 27-paikkainen sisätautipainotteinen osasto, jossa hoidetaan hyvinvointialueen aikuispotilaita kuntouttavalla työotteella. Kuntouttavaan työotteeseen kuuluu potilaan tukeminen mm. ruokailussa, hygieniassa ja lääkehoidossa. Päämääränä on toimintakykyinen arki ja potilaan omien tavoitteiden saavuttaminen. Potilaiden paraneminen, terveyden ja toimintakyvyn edistäminen sekä potilaan läheisien tukeminen on meille tärkeää.

Tarjoamme Sinulle monipuolisen sairaanhoitajan työnkuvan mukavassa ja rennossa työyhteisössä. Sairaanhoitajana olet tärkeä osa potilashoidosta vastaavaa moniammatillista tiimiämme. Tiimin jäsenenä sitoudut potilaslähtöiseen ja kuntouttavaan hoitotyöhön kehittyvässä toimintaympäristössä. Eduksesi katsotaan vahva resilienssi, kyky itseohjautuvuuteen sekä sopeutuminen muutoksiin.

Työssä on mahdollisuudet kehittää omaa ammattitaitoa ja oppia uutta. Me Oma Hämeessä haluamme tukea tieteellisen tutkimustyön tekemistä myöntämällä palkallisia vapaita väitöskirjan tai ylemmän korkeakoulututkinnon tekemiseen.

Työ on 3-vuorotyötä. Tuemme työn ja vapaa-aikasi yhteensovittamista toiveisiin pohjautuvalla yhteisöllisellä työvuorosuunnittelulla. Tukea työhösi saat ammattitaitoisilta kollegoilta, moniammatilliselta tiimiltä ja osaston lähijohtajalta. Työn alkaessa laadimme sinulle yksilöllisen perehdytysohjelman jonka aikana perehdytämme sinut sairaalan toimintoihin, tiloihin ja laitteisiin sekä työtehtäviin ja työssä käytettäviin tieto- ym. järjestelmiin.

Edellytämme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen laillistetun sairaanhoitajan tutkintoa. Huomioimme haussa myös valmistumassa olevat hoitotyön AMK-opiskelijat, mutta vakituiseen tehtävään valinta voidaan tehdä vasta kun on laillistettu terveydenhuollon ammattihenkilö. Arvostamme sitoutuneisuuttasi sairaanhoitajan tehtävään ja toivomme, että omaat hyvät vuorovaikutus- ja tiimityötaidot, sekä olet valmis kehittymään työssäsi.

Työpaikan osoite on Urheilukentänkatu 9, 30100 Forssa. Forssan sairaala sijaitsee 1km päässä linja-autoasemasta.

Oma Hämeellä saat käyttöösi laajalti työsuhde-etuja kuten:
-lounasetu
-työmatkaetu
-kulttuuri-, hyvinvointi- ja liikuntaedun
-työterveyshuollon Terveystalossa
-ilmaisen pysäköinnin sairaalalla

Hakemuksen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä. Jätäthän hakemuksen pian, sillä edistämme hakua jo hakuaikana huomioiden myös osa-aikaisuudet.

Tehtäväkohtainen palkka on 2759,07 €/kk. Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi maksamme kokemukseen perustuvaa lisää, jonka määrä voi olla 3 % tai 8 %. Kokemuslisän perusteella määräytyvät myös lomapäivien kertymä. Työaika on 38,25 tuntia viikossa. Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan. Koeaika on kuusi kuukautta. Välittömässä potilas- ja asiakastyössä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa ja 55 §:n mukaista hengityselinten tuberkuloosia koskevaa selvitystä.

Liity joukkoomme ja ole osa muutosta! Oma Hämeessä et ole vain työntekijä vaan olet osa työyhteisöämme, joka yhdessä tekee maailmasta paremman paikan. Tule mukaan, tee merkityksellistä työtä ja rakenna kanssamme parempaa tulevaisuutta! Oma Häme vastaa 171 000 asukkaan hyvinvoinnista 11 kunnan alueella 6500 työntekijän voimin.


Lisätietoja

https://omahame.fi/meille-toihin

Yhteystiedot

Lähijohtaja Marika Berg 0406514688

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Oma Häme kutsuu sinut mukaan rakentamaan yhdessä merkityksellistä huomista! Etsimme omistautuneita työntekijöitä, jotka jakavat arvomme ja intohimon yhdenvertaisuuteen, asiakaslähtöisyyteen, vaikuttavuuteen ja rohkeuteen. Miksi Oma Häme? Meillä sinulla on mahdollisuus vaikuttaa suoraan asiakkaidemme hyvinvointiin. Työskentelemme yhteisönä kohti tasavertaista palvelua, ottaen asiakkaat ja työntekijät mukaan suunnitteluun ja kehittämiseen. Käytämme tieteeseen perustuvia menetelmiä, jotka tuovat muutoksia asiakkaidemme elämään. Rakennamme maailman inhimillisintä Assi –sairaalaa, jonka tulevien toimintojen suunnittelussa sinulla on mahdollista olla mukana. Uudet tilat ovat käytössämme vuonna 2026.Tule mukaan, tee merkityksellistä työtä ja rakenna kanssamme parempaa tulevaisuutta! Oma Häme vastaa 171 000 asukkaan hyvinvoinnista 11 kunnan alueella 6500 työntekijän voimin. Tutkimuksen mukaan meidän työntekijöistä reilu 70% suosittelisi meitä työnantajana ystävälleen. (Lähde: TTL). Tutustu työnantajaan