Sairaanhoitaja Riihimäen Kotisairaalaan

Hakuaika päättyy  20.5.2024 15:00

Tule mukaan, tee merkityksellistä työtä ja rakenna kanssamme parempaa tulevaisuutta Kanta-Hämeen hyvinvointialueelle!

Riihimäen Kotisairaalassa tarjolla sairaanhoitajan toimi! Voit aloittaa työssä 27.5.2024 tai sopimuksen mukaan.

Kanta-Hämeen kotisairaalan Riihimäen yksikkö etsii joukkoonsa akuutista ja palliatiivisesta hoitotyöstä kiinnostunutta sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen. Hoidamme Riihimäen, Lopen, Hausjärven sekä Tervakosken alueella sairaalatasoista hoitoa vaativia potilaita heidän kodeissaan, sekä asumispalveluyksiköissä. Potilaamme ovat kaikenikäisiä. Palvelemme kahdessa vuorossa maanantaista sunnuntaihin 7-22 välisenä aikana.

Kotisairaalan sairaanhoitajana pääset toteuttamaan muun muassa vaativaa kivun- ja haavanhoitoa, suonensisäisesti annettavaa lääke-, nesteytys- ja ravitsemushoitoa, sekä punasolusiirtoja. Arvioimme potilaiden vointia kokonaisvaltaisesti esimerkiksi vieritestauslaitteiston avulla ja raportoimme voinnin muutoksista lääkärille. Tarjoamme työsi tueksi huipun tiimin.

Haemme reipasta, ihmislähtöistä hoitotyön osaajaa ja itsenäistä tiimityön tekijää, joka haluaa kehittyä ja kehittää kotona tapahtuvaa hoitotyötä. Kokemus akuuttihoitotyöstä, palliatiivisesta hoitotyöstä, sekä saattohoidosta antaa valmiuksia kaikenikäisten potilaiden monipuolisiin hoitotyön tehtäviin.

Kelpoisuusehtona on sairaanhoitajan tai terveydenhoitajan tutkinto sekä todistus terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa (559/1994) tarkoitetusta terveydenhuollon ammattihenkilöstä. Ajokortti on välttämätön työn sujuvuuden kannalta. Oman auton käyttömahdollisuus työssä on eduksi tehtävän menestykselliseen hoitoon.

Oma Hämeellä on käytössä laajalti työsuhde-etuja:
- Lounasetu
- Työmatkaetu
- Kulttuuri-, hyvinvointi- ja liikuntaetu Epassi Flex
- Työterveys Terveystalossa

Työpaikan osoite on Kontiontie 77, 11120 Riihimäki.

Hakemuksen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä. Edistämme hakua jo hakuaikana. Tehtäväkohtainen palkka 2780,77 €/kk. Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi maksamme kokemukseen perustuvaa lisää, jonka määrä voi olla 3 % tai 8 %. Kokemuslisän perusteella määräytyvät myös lomapäivien kertymä. Työaika on 38,15 tuntia viikossa. Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan. Koeaika on kuusi kuukautta. Välittömässä potilas- ja asiakastyössä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa ja ja 55 §:n mukaista hengityselinten tuberkuloosia koskevaa selvitystä. Me Oma Hämeessä haluamme tukea tieteellisen tutkimustyön tekemistä myöntämällä palkallisia vapaita väitöskirjan tai ylemmän korkeakoulututkinnon tekemiseen.


Lisätietoja

https://omahame.fi/meille-toihin

Yhteystiedot

Osastonhoitaja Riikka Hallikainen, p. 050 3684336, riikka.hallikainen@omahame.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Oma Häme kutsuu sinut mukaan rakentamaan yhdessä merkityksellistä huomista! Etsimme omistautuneita työntekijöitä, jotka jakavat arvomme ja intohimon yhdenvertaisuuteen, asiakaslähtöisyyteen, vaikuttavuuteen ja rohkeuteen. Miksi Oma Häme? Meillä sinulla on mahdollisuus vaikuttaa suoraan asiakkaidemme hyvinvointiin. Työskentelemme yhteisönä kohti tasavertaista palvelua, ottaen asiakkaat ja työntekijät mukaan suunnitteluun ja kehittämiseen. Käytämme tieteeseen perustuvia menetelmiä, jotka tuovat muutoksia asiakkaidemme elämään. Rakennamme maailman inhimillisintä Assi –sairaalaa, jonka tulevien toimintojen suunnittelussa sinulla on mahdollista olla mukana. Uudet tilat ovat käytössämme vuonna 2026.Tule mukaan, tee merkityksellistä työtä ja rakenna kanssamme parempaa tulevaisuutta! Oma Häme vastaa 171 000 asukkaan hyvinvoinnista 11 kunnan alueella 6500 työntekijän voimin. Tutkimuksen mukaan meidän työntekijöistä reilu 70% suosittelisi meitä työnantajana ystävälleen. (Lähde: TTL). Tutustu työnantajaan