test

Sairaanhoitaja, Riippuvuustyö

Hakuaika päättyy  24.5.2024 14:00

Etsimme joukkoomme riippuvuustyöstä innostunutta sairaanhoitajaa, alkusijoituspaikkana Lapua. Riippuvuustyöntekijä toimii perustasolla matalankynnyksen palveluissa.

Etsimme joukkoomme riippuvuustyöstä innostunutta sairaanhoitajaa, alkusijoituspaikkana Lapua. Työn aloitusajankohta on sovittavissa. Riippuvuustyötä tehdään tiiviissä yhteistyössä muiden perustason palveluiden kanssa, kuten mielenterveys- ja sosiaalityön sekä kiirevastaanoton henkilöstön kanssa.

Riippuvuushoidon keskuksen tiimi koostuu lähes kolmestakymmenestä riippuvuustyön ammattilaisesta ympäri Etelä-Pohjanmaata. Toimintamme perustuu korkeatasoiseen hoidon laatuun, ihmisarvon kunnioittamiseen, moniammatilliseen yhteistyöhön sekä osaavaan henkilökuntaan. Vaikka riippuvuustyöntekijän työ on itsenäistä ja itseohjautuvaa, se ei ole yksinäistä vaan tukena on moniammatillinen tiimi.

Kelpoisuusehtona toimeen on laillistetun sairaanhoitajan pätevyys (laki 559/94). Eduksi katsotaan aiempi työhistoria riippuvuus ja mielenterveyspalveluissa ja syventävät koulutukset.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät käytössä olevan työehtosopimuksen mukaisesti. Palvelussuhteen täytössä noudatetaan koeaikaa. Hyväksyttävä todistus terveydentilasta, huumausainetestin tulos sekä lain (504/2002) mukainen rikostaustaote on esitettävä ennen toimen vastaanottamista. HYVAEP on savuton työpaikka. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Työhaastattelut pidetään maanantaina 3.6.2024. Aika ja paikka ilmoitetaan haastatteluun kutsutuille.

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue

Yhteystiedot

Osastonhoitaja Susanna Hyövälti

Puh. 050 4742414

susanna.hyovalti@hyvaep.fi

Tiedustelut puhelimitse 6.5. klo 12-15 ja 20.5. klo 9-12.

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on Etelä-Pohjanmaan maakunnan kattava hyvinvointialue. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on yhdistänyt yksitoista sote-organisaatiota ja pelastuslaitoksen. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue palvelee 192 150 asukasta. Työntekijöitä Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueella on noin 10 000. Tutustu työnantajaan