Sairaanhoitaja (Vastaanottopalvelut Nova), määräaikainen

Hakuaika päättyy  1.6.2024 15:45

Tervetuloa työkaveriksemme Novan terveysasemalle!

Keski-Suomen hyvinvointialue hakee avosairaanhoidon palveluihin Novan terveysasemalle vuorotteluvapaan sijaisuuteen

SAIRAANHOITAJAA sopimuksen mukaan-30.9.2024

Novan terveysasemalla toimii tiivis joukko terveydenhuollon ammattilaisia. Kannatamme avointa keskustelevaa työkulttuuria. Pystymme tarjoamaan haastavia tehtäviä jo kokeneelle ammattilaiselle, mutta myös turvallisen ammatillisen kasvualustan tuoreemmalle ammattilaiselle. Tarjoamme sinulle vaihtelevan työnkuvan sekä mahdollisuuden osallistua toiminnan ja palveluiden kehittämiseen yhdessä vastaanoton moniammatillisen tiimin kanssa. Meillä voit aina konsultoida toista ammattilaista! Työ on päivätyötä, käytössä on keskimääräinen yleistyöaika.

Vastaanotossa sairaanhoitajan tehtäviin kuuluu potilaiden hoidon tarpeen arviointia ja neuvontaa palvelupisteessä sekä puhelimessa. Päivittäisiä tehtäviä ovat päivystyspotilaiden tarkkailu ja hoidon toteutus, päivystävän sairaanhoitajan vastaanotolla toimiminen sekä toimenpiteissä avustaminen. Kokemus ja osaaminen huomioiden tehtävä voi sisältää myös kiireetöntä vastaanottotyötä.

Sijaiseksi voidaan palkata henkilö, joka on ollut työttömänä työnhakijana TE-toimistossa vähintään 90 kalenteripäivää sijaisuutta edeltäneiden 14 kuukauden aikana
tai alle 30-vuotias, jonka ammatti- tai korkeakoulututkinnosta on kulunut alle vuosi, jolloin riittää 1 päivän työttömyys
tai vuorotteluvapaasijaisuuden alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias, jolloin riittää yhden päivän työttömyys.

Olet etsimämme hoitotyön ammattilainen, jos sinua kiinnostaa monipuolinen työ perusterveydenhuollossa. Työskentelyotteeltasi olet työyhteisön hyvä tiimipelaaja - luotettava, positiivinen ja avulias. Arvostamme kehitysmyönteisyyttä, joustavuutta ja itsenäistä päätöksentekokykyä. Eduksi luemme kokemuksen avosairaanhoidon sairaanhoitajan vastaanottotyöstä ja tarkkailusta sekä perusterveydenhuollon päivystystoiminnasta.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon henkilöstä annetun lain (559/1994) edellyttämä pätevyys, laillistettu sairaanhoitaja. Tehtävä edellyttää ajantasaista lääkehoidon osaamista (Love) tai sen hyväksyttyä suorittamista heti työsuhteen alussa. Lisäksi edellytämme tehtävässä tartuntatautilain 48 §:n mukaista soveltuvuutta.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti (SOTE-sopimus). Tehtävässä noudatetaan koeaikaa. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tervetuloa meille töihin!


Lisätietoja

http://www.hyvaks.fi

Yhteystiedot

Annan mielelläni lisätietoja, kysy lisää:

-

Mari Tami, osastonhoitaja

p. 050 361 6048

mari.tami (at) hyvaks.fi

-

Kaisu Jokihalme

apulaisosastonhoitaja

p. 050 5127526

kaisu.jokihalme@hyvaks.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Olemme Keski-Suomen suurin työnantaja ja vastaamme keskisuomalaisten sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Meidän jokaisella, noin 12 000 ammattilaisella, on yhtä tärkeä ja merkityksellinen tehtävä ja rooli hyvinvointialueemme toiminnassa. Rohkaisemme toisiamme avoimeen, lämminhenkiseen ja turvallisen työyhteisön luomiseen ja arvostamme toistemme osaamista. Tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja monipuolisiin urapolkuihin. Avoimuus, palveleva johtaminen ja työelämän joustojen tarjoaminen elämäntilanteesi mukaan ovat hyvinvointialueemme työyhteisöjen vetovoimatekijöitä. Haluamme olla ihmislähtöisin hyvinvointialue. Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi! Tutustu työnantajaan