Sairaanhoitajan ja kätilön sijaisuuksia, LKS

Hakuaika päättyy  31.1.2025 15:00

SAIRAANHOITAJA, KÄTILÖ SEKÄ ALAN OPISKELIJA

Tarjoamme monipuolisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä erikoissairaanhoidon eri yksiköissä. Sijaistarpeemme vaihtelevat keikkatyöstä pidempiaikaisiin sijaisuuksiin.

Haemme hoitotyöstä aidosti kiinnostuneita ammattilaisia tai hoitotyön opiskelijoita. Sinulla on aktiivinen työskentelyote ja hyvät tiimityötaidot. Ammattilaisena pystyt itsenäiseen työskentelyyn ja vastuun ottamiseen, opiskelijana sinulla on vahva tahto kasvaa hoitotyön ammattilaiseksi.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtäviin on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus. Joihinkin sairaanhoitajan tehtäviin voidaan ottaa myös sairaanhoidon opiskelija tietyin edellytyksin. Lastensairauksien yksiköihin työskentelemään tulevien tulee esittää rikosrekisterilain 6 § 2 mom. tarkoittama rikosrekisteriote ennen tehtävän hoidon aloittamista.

Kirjaudu Kuntarekryyn joko aiemmilla tunnuksillasi tai rekisteröitymällä ja täytä hakemuslomake Kuntarekry.fi -sivustolla

Hakemuksesi tulee LKS Rekrytointi- ja varahenkilöyksikön käsiteltäväksi ja pyydämme kelpoiset hakijat haastatteluun n. viikon kuluessa. Mikäli yhteydenottoa ei kuulu, tarkistathan myös roskapostisi tai ota yhteyttä puhelimitse.


Lisätietoja

https://lapha.fi

Yhteystiedot

Sari Aho, sari.aho@lapha.fi p. 0403547905

Katja Väyrynen katja.vayrynen@lapha.fi p. 0400830655

Jätä sijaishakemus

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Lapin hyvinvointialue on maantieteellisesti Suomen laajin. Esimerkiksi Simosta Nuorgamiin matkaa on 620 kilometriä. Alueellamme toimii 17 kuntaa, 4 kaupunkia ja kaksi sairaanhoitopiiriä. Sote- ja pelastuspalveluja tuottavat kuntien, kaupunkien ja kuntayhtymien lisäksi kaksi keskussairaalaa, Länsi-Pohjan keskussairaala Kemissä ja Lapin keskussairaala Rovaniemellä. Järjestämme vuodesta 2023 alkaen palvelut noin 177 000 asukkaalle ja toimimme neljällä kielellä, suomeksi, pohjoissaameksi, inarinsaameksi ja koltansaameksi. Maakuntaamme leimaavat hyvä yhteishenki, pitkät välimatkat, tiivis rajayhteistyö Ruotsin ja Norjan kanssa sekä monipuolinen elinkeinorakenne. Siirtyviä työntekijöitä meillä on noin 7320 henkilöä, joista sote-henkilöstöä noin 7200 ja pelastuslaitoksen henkilöstöä noin 120. Rahoituksemme on noin 830 miljoonaa.   Tutustu työnantajaan