Sairaanhoitajien, kätilöiden ja lähihoitajien kesäsijaisuudet 2024 Mikkeli ja lähialueet

Hakuaika päättyy  31.5.2024 15:45

Eloisan soitto jatkuu myös pitkin kesää, tarvitsemme monipuolisesti eri instrumenttien taitajia ammattitaitoiseen joukkoomme. Jokaista tarvitaan, jotta soitto soi niin kuin sen kuuluu!

Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa tarjoaa sairaanhoitajille, lähihoitajille ja kätilöille kesätyöpaikkoja eri pituisiin sijaisuuksiin Mikkelissä ja lähialueilla ajalla 1.5.-30.9.2024.

Kesäsijaisuudet sijoittuvat monipuolisiin tehtäviin terveyspalveluiden työyksiköihin Mikkeliin ja sen lähialueille. Voit hakea tehtäviä oman ammatillisen osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan. Huomioimme myös alan opiskelijat!

Työtä on tarjolla ainakin seuraavissa yksiköissämme:
Operatiivinen osastoalue (Mikkeli)
Konservatiivinen osastoalue (Mikkeli)
Lastenosasto (Mikkeli)
Synnystysvuodeosasto (Mikkeli)
Yleislääketieteen osasto (Juva)
Teho- ja valvontaosasto (Mikkeli)
Neurologinen- ja ortopedinen kuntoutus (Mikkeli)
Palliatiivinen yksikkö (Mikkeli)

Hakulomakkeella voit kertoa mahdollisen työyksikkötoiveesi. Haastatteluja ja valintoja tehtäviin tehdään jo hakuajan kuluessa.

Eloisalla uuden työntekijän työskenneltyä tehtävässä vähintään 3 kuukautta, maksamme kertaluontoisen rekrytointipalkkion 500-800 euroa, riippuen työsuhteesi pituudesta.

Eloisa tarjoaa myös yli 60 päivää kestäviin työsuhteisiin etua käytettäväksi liikuntaan, kulttuuriin ja hyvinvointiin. Haluamme, että viihdyt ja voit meillä hyvin.

Kelpoisuusvaatimuksena lähihoitajan tehtävään on soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto tai alan aikaisempi kouluasteen ammatillinen tutkinto.
Kelpoisuusvaatimuksena sairaanhoitajan tai kätilön tehtävään on terveydenhuoltoalan tutkinto ja terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus tai vastaava aikaisempi rekisteröinti.
Laillistetun ammattihenkilön tehtävään opiskeleva voi toimia tilapäisesti ammattihenkilön tehtävässä, kun hän on suorittanut kaksi kolmasosaa (2/3) kyseiseen ammattiin johtavista opinnoista. Opiskelijoiden pätevyys työskennellä eri tehtävissä arvioidaan haastattelussa ja tarkistetaan opintorekisteriotteesta.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa sekä 55 §:n mukaista terveydentilan selvitystä hengityselinten tuberkuloosista. Palvelussuhteessa noudatetaan koeaikaa.


Lisätietoja

https://etelasavonha.fi/

Yhteystiedot

Lisätietoja voit kysyä rekrytointi@etelasavonha.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa vastaa eteläsavolaisten sosiaali-, terveys- ja pelastuspalvelujen järjestämisestä. Eloisalla on noin 190 toimipistettä, joissa työskentelee yhteensä noin 8000 sosiaali- ja terveysalan sekä pelastustoimen ammattilaista. Eloisa on aito ja inhimillinen, ihmisen kokoinen. Me Eloisalaiset haluamme auttaa ja kehittyä. Haluamme olla osana luomassa väestöä palvelevaa ja hyvin toimivaa organisaatiota. Keskusteleva ja avoin ilmapiiri sekä valmentava johtamisote on meillä arkipäivää. Haluamme, että työntekijöillämme on hyvä olla – meillä on tilaa työnilolle. Tavoitteenamme on olla toimialansa joustavin ja paras työpaikka. Myö yhessä – Terveyttä ja turvaa Etelä-Savossa! Tutustu työnantajaan