test

Sijaisuudet ja keikkatyö: lähihoitaja

Hakuaika päättyy  31.5.2024 15:45

Rakenna omannäköinen työarki keikkailen Keski-Suomen hyvinvointialueella, me voisimme olla #Hyvaks sulle!

Haemme keikkatyöhön ja lyhyisiin sijaisuuksiin


LÄHIHOITAJIA ja alan opiskelijoita


Tarjoamme töitä sairaalapalveluissa, koti- ja asumispalveluissa, lasten-, nuorten ja perheiden palveluissa sekä laaja-alaisessa sosiaali- ja terveyskeskuksessa ympäri Keski-Suomen.

Keikkalaisena saat itse vaikuttaa työvuoroihisi, sijaisuuksien pituuksiin sekä yksiköhin, joissa haluat työskennellä. Keikkaisuus antaa tilaa elämän muille osa-alueille ja suunnitelmille. Voit tutustua vapaasti eri yksiköihin ja kerätä tärkeää kokemusta hoitotyöstä tai halutessasi työllistyä tiettyyn yksikköön pidemmäksikin aikaa.

Sijaistarpeemme vaihtelevat yhden vuoron keikkatyöstä eripituisiin sijaisuuksiin.

Meillä sinua odottavat lämminhenkiset ja joustavat työyhteisöt sekä aidot kohtaamiset ihanien ihmisten kanssa. Saat aina tueksesi osaavan joukon ammattilaisia, olipa yksikkösi mikä tahansa. Meille voit tulla omana itsenäsi, olitpa sitten kokeneempi konkari tai urasi alussa oleva tekijä.

Perehdytys suunnitellaan yksilöllisesti sinun tarpeidesi mukaan, huomioiden esimerkiksi aikaisemman osaamisesi ja työhistoriasi. Aikaa perehtymiseen käytetään juuri sen verran, kuin on tarve!

Tiesithän että keikkailun sijaan voit tulla osa-aikaisella ja määräaikaisella sopimukselle myös hyvinvointialueen Varahenkilöstöön, jolloin säilytät suuren osan keikkailun eduista (mm. valita milloin ja missä työskentelet), mutta saada myös hyvinvointialueen omille työntekijöilleen tarjoamia etuja.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

KIINNOSTUITKO?

Täytä hakemus huolella ja kerrothan hakemuksellasi mahdollisimman tarkasti omat toiveesi alueen ja yksiköiden suhteen.

Tämän jälkeen saat varahenkilöstö-yksiköstä yhteydenoton ja haastattelukutsun. Haastattelun jälkeen aktivoimme sinut sijaisrekisteriimme ja saat keikoista tarjouksia Kuntarekryn keikkakalenterin kautta. 

Jatkossa pidä hakemuksesi ja käytettävyystietosi ajan tasalla, sillä tämä takaa sinulle Keski-Suomen muikeimmat keikkatyöt!

-----------------------------------------------------------------------------------------------

MILLAINEN ON UUSI KEIKKATYÖKAVERIMME:

- LÄHIHOITAJANA olet joko jo valmistunut ammattilainen tai alan opiskelija, jolloin voit työskennellä lähihoitajan sijaisuudessa (suoritettuna vähintään 120 osp) tai hoiva-avustajan sijaisuudessa (suoritettuna alle 120 osp). Opiskelijan työtehtävät määräytyvät osaamisen ja suoritettujen opintopisteiden mukaan.
- Valmiina lähihoitajana sinulla tulee olla Valvirassa rekisteröinti ammattihenkilönä toimimisesta.
- Lisäksi edellytämme ajan tasalla olevaa LOP/LOVE-lääkeosaamista tai sen hyväksyttyä suorittamista välittömästi työsuhteen alussa. 
- Sijaisiltamme vaadimme riittävän suullisen ja kirjallisen suomen kielen osaamisen.
- Joissain tehtävissä edellytämme hygieniapassia.

Ikääntyvien kanssa työskennellessä on esitettävä nähtäväksi lain 741/2023 28 §:n mukainen iäkkäiden henkilöiden kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisterin ote. 

Lasten kanssa työskennellessä tulee esittää lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote ennen tehtävän vastaanottamista.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE- sopimuksen mukaisesti. Edellytämme tehtävässä tartuntatautilain 48 §:n mukaista soveltuvuutta, joka tulee osoittaa hyväksytysti.

Lämpimästi tervetuloa meille keikkailemaan!


Lisätietoja

http://www.hyvaks.fi

Yhteystiedot

Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää.

-

sijaisrekrytointi@hyvaks.fi

-

Reija Käppi: 050 597 5730

Jessika Oksanen: 050 465 9710

Elli Sallisalmi: 050 475 0224 (erikoissairaanhoito)

Jätä sijaishakemus

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Keski-Suomen hyvinvointialue aloittaa toimintansa 1.1.2023 ja vastaa sen jälkeen noin 273 000 keskisuomalaisen sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Hyvinvointialueestamme muodostuu samalla Keski-Suomen suurin työnantaja, jonka palveluksessa työskentelee yli 11 500 ammattilaista. Tutustu työnantajaan