test

Sijaisuudet ja keikkatyö: sairaanhoitaja

Hakuaika päättyy  29.2.2024 15:45

Etsimme uusia työkavereita Keski-Suomen hyvinvointialueen yksiköihin. Olet sitten pitkän linjan hoitoalan ammattilainen, alaa opiskeleva tai eläkeläinen, meiltä löytyy monipuolisia työmahdollisuuksia eri elämäntilanteisiin ja toiveisiin.

Haemme keikkatyöhön ja eri mittaisiin sijaisuuksiin

SAIRAANHOITAJIA, TERVEYDENHOITAJIA, KÄTILÖITÄ

Miksi sijaisuus ja keikkatyö? Sijaisena saat itse vaikuttaa työvuoroihisi, sijaisuuksien pituuksiin sekä yksiköhin, joissa haluat työskennellä. Sijaisuus antaa tilaa elämän muille osa-alueille ja suunnitelmille. Voit tutustua vapaasti eri yksiköihin ja kerätä tärkeää kokemusta hoitotyöstä tai halutessasi työllistyä tiettyyn yksikköön.

Tarjoamme töitä sairaalapalveluissa, koti- ja asumispalveluissa, lasten-, nuorten ja perheiden palveluissa sekä laaja-alaisessa sosiaali- ja terveyskeskuksessa ympäri Keski-Suomen.

Opiskelijan työtehtävät määräytyvät osaamisen ja suoritettujen opintopisteiden mukaan. Sairaanhoitajaopiskelija, voit toimia: - sairaanhoitajana, jos olet suorittanut vähintään 140 opintopistettä - lähihoitajana (erikoissairaanhoito Nova), jos olet suorittanut vähintään 90 opintopistettä - lähihoitajana (muu hyvinvointialue), jos olet suorittanut vähintään 60 opintopistettä

Miten prosessi etenee? Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti omat toiveesi alueen ja yksiköiden suhteen. Tarvittaessa autamme sinua myös kartoittamaan hyvinvointialueen avoimia työmahdollisuuksia. Tämän jälkeen saat rekrytoinnista yhteydenoton, jossa toiveita vielä tarkennetaan ja mahdolliset luvat tarkastetaan.

Sairaanhoitajan tehtävän kelpoisuusehtona on sairaanhoitaja (AMK), tai vastaava aikaisempi opistoasteen tutkinto. Hakijalla tulee olla Valvirassa rekisteröinti terveydenhuollon ammattihenkilönä toimimisesta. Lisäksi tehtävässä edellytetään ajantasaista lääkehoitosuunnitelman mukaista lääkehoidon osaamista.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan. Tehtävässä vaaditaan tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa, joka tulee osoittaa hyväksytysti. Tervetuloa meille töihin!


Lisätietoja

http://www.hyvaks.fi

Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää
-
Johanna Savolainen
p. 040 185 3820
johanna.m.savolainen@hyvaks.fi
-
Sofia Loisti
p. 040 352 3599
sofia.loisti@hyvaks.fi

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Keski-Suomen hyvinvointialue aloittaa toimintansa 1.1.2023 ja vastaa sen jälkeen noin 273 000 keskisuomalaisen sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Hyvinvointialueestamme muodostuu samalla Keski-Suomen suurin työnantaja, jonka palveluksessa työskentelee yli 11 500 ammattilaista.

Tutustu työnantajaan