Sosiaalityöntekijä lastensuojeluun Turku

Hakuaika päättyy  7.6.2024 14:00

Tervetuloa meille töihin läntiseen lastensuojelun avohuoltoon!

Haemme lastensuojelun sosiaalityöntekijää vakituiseen virkaan Läntiseen lastensuojelun avohuoltoon Turkuun. Työssä on mahdollista aloittaa sinulle sopivana ajankohtana. Meillä on pystytty noudattamaan lastensuojelun asiakasmitoitusta.

Lastensuojelun avohuollon sosiaalityöntekijänä toimit lapsen asioista vastaavana sosiaalityöntekijänä ja vastaat lapsen asiakastyön suunnitelmallisuudesta, päätöksenteosta, tukitoimien järjestämisestä ja muusta lakisääteisestä lastensuojelun avohuollon sosiaalityöstä.

Pidämme tärkeänä yhdessä tekemistä ja hyvän työilmapiirin vaalimista. Yksikkömme työntekijöiden vaihtuvuus on ollut vähäistä ja työyhteisömme ilmapiiri on rento ja työntekijät ammattitaitoisia. Yksikössämme on kaksi moniammatillista tiimiä, joihin kuuluu sosiaalityöntekijöitä, sosiaaliohjaajia ja perheohjaajia ja vastaava perheohjaaja. Lisäksi työsi tukenasi ovat perheterapeutti, toimistosihteeri, johtava sosiaalityöntekijä ja lapsiperheiden palvelupäällikkö.

Asiakastyön tukena sinulla on säännöllisesti kokoontuva tiimi, systeeminen tiimi joka toinen viikko, esihenkilön tuki ja juridinen tuki. Lisäksi käytössä on säännöllinen ryhmätyönohjaus, etätyömahdollisuus ja liukuva työaika.

Toivomme, että sinulla on kokemusta työskentelystä lasten- ja perheiden kanssa, hyvät tiimi- ja vuorovaikutustaidot ja asiakaslähtöinen, myönteinen ja rohkea lähestymistapa. Arvostamme systeemisen työotteen tuntemusta.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 mukainen sosiaalityöntekijän laillistus.

Varhan työntekijöille tarjotaan työsuhde-etuna 250 euroa Smartum plus -palvelun kautta käytettäväksi liikuntaan, hyvinvointiin tai kulttuuriin.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus.

Tehtävään valitulta vaaditaan, että hän toimittaa itseään koskevan, lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittaman rikosrekisteriotteen.


Lisätietoja

http://varha.fi

Yhteystiedot

Anna Uusitorppa, johtava sosiaalityöntekijä, anna.uusitorppa@varha.fi / p. 040 189 2433

Pia Hautala, lapsiperheiden palvelupäällikkö, pia.hautala@varha.fi / p. 044 901 7608

Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta. Jos et pysty tekemään sähköistä hakemusta, voi paperihakemuksen toimittaa postitse osoitteella Varha, Kirjaamo, PL 52, 20521 Turku.

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Olemme noin 23 000 asiantuntijan uusi työpaikka – yksi maamme suurimmista työnantajista. Me huolehdimme siitä, että kaikki alueemme puoli miljoonaa ihmistä saavat tarvitsemansa sosiaali- ja terveyspalvelut sekä turvaamme pelastustoimen. Teemme töitä kaikkia koskettavien tärkeiden asioiden parissa! Me olemme #hyvintekijät! Tutustu työnantajaan