Suuhygienisti, Suupohjan suun terveydenhuolto

Hakuaika päättyy  5.8.2024 14:00

Suuhygienistin vakituinen toimi Suupohjan suun terveydenhuollossa, Kauhajoen sote-keskuksessa.

Oletko kiinnostunut monipuolisesta ja antoisasta työstä mukavassa työyhteisössä?

Kauhajoen sote-keskuksessa on avoinna suuhygienistin vakituinen toimi.

Nykyaikaiset välineet ja koneet, monipuolinen työnkuva ja mahtava tiimi odottaa uutta suuhygienistiä joukkoonsa. Työssä pääset kehittämään osaamistasi ja antamaan oman työpanoksesi laadukkaaseen potilastyöhön sekä koko työyhteisön hyväksi. Haluamme kehittää ja kehittyä yhdessä potilaiden hoidon, henkilöstön ammattitaidon sekä työn sujuvuuden ja työssä viihtymisen hyväksi. Arvostamme suuhygienistien ammattitaitoa ja halua kehittyä vahvaksi osaajaksi.

Suupohjan suunterveydenhuoltoon kuuluu Kauhajoki, Teuva, Isojoki ja Karijoki. Alkusijoituspaikkana on Kauhajoen hammashoitola. Hoitoloissa työskentelee 8 hammaslääkäriä, 2 suuhygienistiä, 16 hammashoitajaa ja 1 osastosihteeri. Välinehuolto on ulkoistettu. Kauhajoen hammashoitola toimii uusissa syksyllä 2023 valmistuneissa tiloissa.

Kelpoisuusehtona toimeen on laillistetun suuhygienistin pätevyys, laki 559/94.

Toivomme Sinulta iloista, positiivista asennetta, asiakaspalveluhenkisyyttä, hyvää ammattiosaamista ja intoa oppia uutta. Lisäksi arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, kehittämismyönteisyyttä sekä motivoitunutta otetta työhön.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan. Palvelussuhteen täytössä noudatetaan koeaikaa. Hyväksyttävä todistus terveydentilasta ja huumausainetestin tulos on esitettävä ennen toimen vastaanottamista. HYVAEP on savuton työpaikka.

Tehtävässä edellytetään tartuntalain 48 § mukaista rokotussuojaa.

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue

Yhteystiedot

Suun terveydenhuollon osastonhoitaja - Kurikka, Ilmajoki ja Suupohja

Mari Säntti

Puh. 044 790 2363

Suun terveydenhuolto hoitotyön päällikkö

Anne Tietäväinen

Puh. 044 7902315

Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@hyvaep.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on Etelä-Pohjanmaan maakunnan kattava hyvinvointialue. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on yhdistänyt yksitoista sote-organisaatiota ja pelastuslaitoksen. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue palvelee 192 150 asukasta. Työntekijöitä Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueella on noin 10 000. Tutustu työnantajaan