Suuhygienistin sijaisuuksia, Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen suun terveydenhuollon yksiköt

Hakuaika päättyy  18.9.2024 15:45

Tule meille tekemään suuhygienistin töitä! Tarjolla on eripituisia sijaisuuksia koko Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen suun terveydenhuollon toimipisteissä.

Tehtävät ovat määräaikaisia, eri pituisia suuhygienistin tehtävän sijaisuuksia. Haastattelemme ja palkkaamme hakijoita ympäri vuoden, eniten töitä on tarjolla kesäaikaan.

Jätäthän hakemuksesi ja esihenkilöt ovat yhteydessä. Täytäthän yhteystietosi huolella ja valitse kaikki ne paikkakunnat, joilla voisit alueellamme työskennellä. Erillisestä valikosta on myös mahdollista valita vaihtoehto, että haluat tutustua työsuhteesi aikana useampaan eri paikkakuntaamme ja hammashoitolaamme ja näin nähdä erilaisia työyhteistöjä, sekä tapoja toimia ja tehdä töitä.

Työpaikan nimi ja osoite: Länsi-Uudenmaan Hyvinvointialueen suun terveydenhuollon kaikki hammashoitolat Espoossa, Kirkkonummella, Lohjalla, Vihdissä, Karkkilassa, Inkoossa, Siuntiossa, Raaseporissa, Hangossa ja Kauniaisissa.

Työaika: SoTe-sopimuksen mukaan. Ensisijaisesti haemme kokoaikaista työaikaa tekeviä sijaisia, mutta tarjolla on ajoittain töitä myös osa-aikaista työaikaa haluaville.

Tehtävään soveltuva koulutus:
Kelpoisuusvaatimuksena on ensisijaisesti terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa säädetty laillistus (tutkintonimike suuhygienisti (AMK), laajuus: 210 op, kesto 3,5 vuotta) tai aiemmin hankittu opistoasteen tutkinto (nimikkeet mm. hammashuoltaja, erikoishammashoitaja).
Hakemukseen tulee liittää kelpoisuuden osoittavat todistukset.

Kielitaitovaatimuksena on hyvä toisen kotimaisen kielen suullinen ja kirjallinen taito (suomi tai ruotsi). Toisen kotimaisen kielen suullinen osaaminen on eduksi.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa sekä positiivista ja innostunutta asennetta suuhygienistin työhön. Toivomme, että työntekijämme ovat motivoituneita kouluttautumaan ja kehittymään ammatissaan.

Arvostamme myös hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja moniammatillisessa työskentely-ympäristössämme.

Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää ja haluamme tarjota monipuolisia etuja henkilöstöllemme. Tarjoamme käyttöösi vuodessa 200 €, jonka voit käyttää toiveidesi mukaan kulttuuri-, hyvinvointi-, liikunta- tai matkalippuetuuksiin. Arvostamme työ- ja vapaa-ajan tasapainoa.

Yhteystiedot

Tehtävästä lisätietoja antavat:

Kaakkoinen alue (sisältäen Etelä-Espoon perushoidon ja Espoon sairaalan hammashoitolan arkipäivystyksen): Etelä-Espoon perushoito: birgitta.oksanen@luvn.fi ja alisa.roulinski@luvn.fi; arkipäivystys: paivi.syri@luvn.fi ja jenni.kettunen@luvn.fi

Koillinen alue (sisältäen Pohjois-Espoon ja Kauniaisten perushoidon):

Pohjois-Espoon perushoito: tarja.pulkkinen@luvn.fi ja ansa-katariina.hentunen@luvn.fi ja tua.jalkanen@luvn.fi; Kauniainen: paivi.laakso@luvn.fi

Läntinen alue: (Lohja: johanna.backman@luvn.fi; Siuntio: maiju.sulin@luvn.fi

Karkkila ja Vihti: viola.storm@luvn.fi; Kirkkonummi: maiju.sulin@luvn.fi ja Raasepori: karoliina.vayrynen@luvn.fi)

Oikomishoito: nina.iholin@luvn.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Tule rakentamaan kanssamme Suomen parasta hyvinvointialuetta! Päämäärämme on, että jokaisella länsiuusimaalaisella on mahdollisuus onnelliseen ja hyvään elämään, ensimmäisestä neuvolakäynnistä viimeisiin elinpäiviin. Kehitämme palveluja yhdessä henkilöstön ja asukkaiden kanssa. Silloin löydämme juuri meille sopivat ratkaisut. Kun yhdistämme kaikkien vahvuudet ja osaamisen, meillä on hienot edellytykset onnistua tavoitteessamme. Palvelemme 475 000 asukasta Espoossa, Hangossa, Inkoossa, Karkkilassa, Kauniaisissa, Kirkkonummella, Lohjalla, Raaseporissa, Siuntiossa ja Vihdissä. Meitä ammattilaisia on liki 10 000. Tavoitteenamme on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa koko läntisen Uudenmaan väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa. Kaksikielisyys on laajan alueemme rikkaus ja arvostamme molempien kotimaisten kielten osaamista. Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue - Jotta länsiuusimaalaiset voivat hyvin Tutustu työnantajaan

Kuntarekryn somekanavissa jaetaan avoimia työpaikkoja ja hyödyllisiä työnhakuvinkkejä. Ota @kuntarekry seurantaan Facebookissa, Instagramissa, LinkedInissä, X:ssä ja TikTokissa!