Tervetuloa erikoistuvaksi lääkäriksi Savonlinnaan sisätaudeille!

Hakuaika päättyy  15.10.2024 15:00

Teemme työtä suurella sydämellä kaikki yhdessä ja toisiamme kunnioittaen. Hae mukaan Eloisaan joukkoomme!

Haemme erikoistuvaa lääkäriä Eloisan Savonlinnan sisätautien klinikkaan. Klinikassamme toimii 2 vuodeosastoa, sydänvalvonta, dialyysi, poliklinikat kardiologialla, nefrologialla, reumatologialla, gastroenterologialla, hematologialla, endokrinologialla ja infektiotaudeilla.

Työskentelet vuodeosastoilla ja poliklinikoilla senioriohjauksessa. Konsultaatiomahdollisuudet ovat hyvät ja ammatillinen tuki lähellä helposti tavoitettavissa. Päivystykseen osallistut erikseen sovitulla tavalla. Päivystysrupeamien määrä ja työtaakka on kohtuullinen ja saat hyvän perehdytyksen päivystystoimintaan, tarvittaessa alkuun ns. kakkospäivystäjänä.

Savonlinnassa saat monipuolisen runkokoulutuksen sisätauteihin kompaktissa työyhteisössä. Mahdollisuus myös eriytyvään koulutukseen suppeilla erikoisaloilla.

Muiden erikoisalojen sisätautiseen reunakoulutukseen tarjoamme myös mahdollisuuden.

Otamme Sinut mielellään myös lyhyempään työjaksoon perehtymään sisätauteihin.

Palkkaus on Eloisan paikallisen sopimuksen mukainen. Ammattitaitoa kehittäviin ulkopuolisiin koulutuksiin pääsee hyvin.

Näkisimme Sinut riveissämme mielellään 1.8.2024 alkaen tai sitten sopimuksen mukaan. Kysy!


Lisätietoja

https://etelasavonha.fi/tyopaikat

Yhteystiedot

OYL Sampo Karjalainen, sampo.karjalainen@etelasavonha.fi , 044-4173848

OYL Timo Tuominen, timo.tuominen@etelasavonha.fi, 044-4173622

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa vastaa eteläsavolaisten sosiaali-, terveys- ja pelastuspalvelujen järjestämisestä. Eloisalla on noin 190 toimipistettä, joissa työskentelee yhteensä noin 8000 sosiaali- ja terveysalan sekä pelastustoimen ammattilaista. Eloisa on aito ja inhimillinen, ihmisen kokoinen. Me Eloisalaiset haluamme auttaa ja kehittyä. Haluamme olla osana luomassa väestöä palvelevaa ja hyvin toimivaa organisaatiota. Keskusteleva ja avoin ilmapiiri sekä valmentava johtamisote on meillä arkipäivää. Haluamme, että työntekijöillämme on hyvä olla – meillä on tilaa työnilolle. Tavoitteenamme on olla toimialansa joustavin ja paras työpaikka. Myö yhessä – Terveyttä ja turvaa Etelä-Savossa! Tutustu työnantajaan