test

Terveydenhoitaja (Avosairaanhoito,Viitasaari), määräaikainen 

Hakuaika päättyy  13.5.2024 15:45

Hei Terveydenhoitaja! Tule tekemään merkityksellistä, vaikuttavaa ja monipuolista työtä hyvinvoinnin edistämiseksi.

Tule työkaveriksemme iloiseen ja ammattitaitoiseen tiimiimme! 
Haemme määräaikaiseen tehtävään ajalle 1.5.-30.9.2024
  

TERVEYDENHOITAJAA  
  

Tehtävä sijoittuu pääsääntöisesti Viitasaarelle, mutta sisältää myös työskentelyä Pihtiputaan avosairaanhoidossa. Työ on päivätyötä arkisin.

Olet etsimämme hoitotyön ammattilainen, jos sinua kiinnostaa monipuolinen työ perusterveydenhuollossa. Vastaanotolla terveydenhoitajan tai sairaanhoitajan tehtäviin kuuluvat muun muassa 70-vuotiaiden, omaishoitajien ja työttömien terveystarkastukset, yhteistyö TYP-työryhmän kanssa, rokotussuunnitelmien tekeminen sekä injektiot ym. pientoimenpiteet.

Työskentelet osana moniammatillista tiimiä ja tukenasi toimii koko terveysaseman henkilöstö laaja-alaisesti. Työ sisältää monialaista tiimityötä.
Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, oma-aloitteisuutta ja positiivista asennetta uuden oppimiseen. Lisäksi toivomme innokkuutta, ennakkoluulottomuutta, rohkeaa työotetta sekä kykyä itsenäiseen työhön.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja innostavan työyhteisön tuen lisäksi hyvän perehdytyksen työtehtäviisi.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon henkilöstä annetun lain (559/1994) edellyttämä pätevyys, laillistettu terveydenhoitaja. Tehtävässä noudatetaan koeaikaa sekä vaaditaan tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaan (SOTE-sopimus).

Keski-Suomen hyvinvointialueella on tarjolla hyvin sisäisiä koulutuksia osaamisen kehittämiseksi. Panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin tarjoamalla liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalvelut kattavan hyvinvointiedun. Lisäksi henkilökortillasi pääset hyödyntämään erilaisia yritysalennuksia, joita hyvinvointialueellamme on jo pitkä lista.  

   
Lämpimästi tervetuloa meille töihin! 


Lisätietoja

http://www.hyvaks.fi

Yhteystiedot

Annan mielelläni lisätietoja, kysy lisää:

-

30.4.2024 asti:

Riina Kainu 

osastonhoitaja

p. 0407756429  

riina.kainu@hyvaks.fi  

-

2.5.2024 alkaen:

Mari Nyrönen

osastonhoitaja

p. 0444597262

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Olemme Keski-Suomen suurin työnantaja ja vastaamme keskisuomalaisten sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Meidän jokaisella, noin 12 000 ammattilaisella, on yhtä tärkeä ja merkityksellinen tehtävä ja rooli hyvinvointialueemme toiminnassa. Rohkaisemme toisiamme avoimeen, lämminhenkiseen ja turvallisen työyhteisön luomiseen ja arvostamme toistemme osaamista. Tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja monipuolisiin urapolkuihin. Avoimuus, palveleva johtaminen ja työelämän joustojen tarjoaminen elämäntilanteesi mukaan ovat hyvinvointialueemme työyhteisöjen vetovoimatekijöitä. Haluamme olla ihmislähtöisin hyvinvointialue. Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi! Tutustu työnantajaan