test

Terveydenhoitaja, neuvola, vuorotteluvapaan sijaisuus, Parikkala

Hakuaika päättyy  5.5.2024 23:59

Sykkiikö sydämesi raskauden hoidolle ja lapsiperheiden hyvinvoinnin edistämiselle? Oisitko sie yksi meistä? Meijän tiimin uusin vahvistus? Tuu meille, myö halutaan siut työkaveriksi!

Haemme neuvolaamme terveydenhoitajaa vuorotteluvapaan sijaisuuteen 1.6.-17.11.2024 välille. Tehtävä sijoittuu ensisijaisesti Parikkalaan, mutta mahdollisesti työpisteenä voi olla myös Ruokolahti sekä Rautjärvi.

Meillä neuvolan terveydenhoitajana teet yhdistettyä äitiys- ja lastenneuvolatyötä. Työ on laaja-alaista ja moniammatillista terveydenedistämistyötä lasta odottavien, lasten ja perheiden hyvinvoinnin tukemiseksi. Työtä tehdään itsenäisesti, mutta ei yksinään ja tukena sinulla on työyhteisö ja esihenkilö.

Toivomme sinun olevan tiimityöskentelijä, joka innostuu raskauteen, lapsiin, sekä perheisiin liittyvistä aiheista. Haluat olla mukana tukemassa perheitä, asiakkaan tarpeita kuunnellen ja tunnistaen. Omaat itsenäisen ja joustavan työotteen, hyvät vuorovaikutustaidot sekä haluat kehittyä sekä kehittää työtä. Eduksi katsotaan työkokemus äitiys- ja lastenneuvolatyöstä.

Työ alkaa 1.6.2024 tai sopimuksen mukaan. Lisäksi valittavan henkilön tulee täyttää vuorotteluvapaan sijaiselta vaadittavat edellytykset vuorotteluvapaalain mukaisesti. Vuorotteluvapaan sijaiseksi palkattavan täytyy olla työttömänä yhdenjaksoisesti tai osissa vähintään 90 kalenteripäivää ennen sijaisuutta. Työttömyyden kesto lasketaan vuorotteluvapaan alkamista edeltäneiden 14 kuukauden ajalta.

Työttömyysehto ei koske alle 30-vuotiaita työttömiä työnhakijoita, joiden ammatti- tai korkeakoulututkinnon suorittamisesta on kulunut enintään vuosi. Yhden päivän työttömyys riittää myös, jos sijainen on vuorotteluvapaan alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias. Vuorotteluvapaan sijaisuutta hakevan tulee itse tarkistaa kelpoisuutensa sijaisuuteen ottamalla yhteyttä omaan TE-toimistoon.

Kelpoisuutena tehtävään on terveydenhoitajan tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa (559/94) määrätty laillistus tai sitä vastaava aikaisempi rekisteröinti.

Tehtävän hoitaminen edellyttää voimassa olevaa Etelä-Karjalan hyvinvointialueen lääkelupaa. Lääkeluvan suorittaminen mahdollistetaan yksikössä tarpeen mukaan.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Hyvinvointialueella on käytössä infektioturvallisuuskyselylomake. Kysely tehdään kaikille potilastyöhön tai potilastyön harjoitteluun tuleville. Käy tutustumassa lomakkeeseen tästä linkistä: https://www.ekhva.fi/Kyselyt ja lomakkeet/Infektioturvallisuuskysely

Palkkaus ja työsuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan. Työaika on 38,25 t/viikko. Tehtävässä on koeaika.

Valitun henkilön tulee osoittaa työ- tai virkasuhteen alkaessa henkilöllisyys virallisella henkilöllisyystodistuksella. Virallisia henkilöllisyystodistuksia ovat passi, poliisin myöntämä henkilökortti sekä poliisin tekemä kertaluontoinen tunnistus.

Myö työnantajana välitetään siusta ja tarjoamme siulle monipuolisia henkilöstöetuja:

- ePassi-rahaa liikuntaan, kulttuuriin tai hierontaan 150 €/vuosi
- vuosittaisen tyhy-rahan yhteiseen tekemiseen tiimisi kanssa
- mahdollisuuden työsuhdepolkupyöräedun hyödyntämiseen
- ulkopuolisten toimijoiden tarjoamia etuuksia ja alennuksia
- systemaattisen nykyaikaisen perehdytyksen
- savuttoman työympäristön
- kattavat verkko-oppimisen mahdollisuudet

Yhteystiedot

Toimintayksikön esihenkilö Laura Olkkonen, p. 040 715 9476, laura.olkkonen@ekhva.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Me Etelä-Karjalan hyvinvointialueella ajattelemme, että arjen turva on joukkuelaji! Etelä-Karjalan hyvinvointialue muodostuu jo pitkään yhteistyötä tehneistä Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri Eksotesta sekä Etelä-Karjalan pelastuslaitoksesta. Olemme jo yli kymmenen vuotta toimineet integroituneena sote-organisaationa. Hyvinvointialue tarjoaa erikoissairaanhoidon, perusterveydenhuollon, ikäihmisten palvelut, perhe- ja sosiaalipalvelut sekä pelastustoiminnan laadukkaasti ja ammattitaitoisesti Etelä-Karjalan asukkaille kaikissa elämän vaiheissa. Etelä-Karjalan hyvinvointialue koostuu yli 100 toimipisteestä, joista muodostamme yhdessä yhden ison elämän iloisen joukkueemme. Ammattitaitoinen joukkomme ei pysähdy paikoilleen, vaan uudistumme, kehitämme ja etsimme jatkuvasti rohkeita ratkaisuja hyvinvoinnin edistämiseksi. Etelä-Karjalan hyvinvointialue on maakunnan suurin työnantaja, ja tavoitteenamme on olla rohkeita edelläkävijöitä ja yksi Suomen tehokkaimmista hyvinvointialueista. Yli 5000 työntekijän organisaationa tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia ammattilaisillemme. Henkilöstöön - eli juuri sinuun - panostaminen on yksi strategiakärjistämme! Haluatko sinäkin kirjoittaa sankaritarinasi organisaatiossa, joka tarjoaa urapolkuja ja kehittymismahdollisuuksia? Tule kanssamme turvaamaan maakuntamme asukkaiden yhdenvertaiset palvelut - olet osa ihmisen kokoista tarinaa. Tutustu työnantajaan