test

Terveydenhoitajan sijaisuudet Varhassa

Hakuaika päättyy  31.12.2023 14:00

Terveydenhoitaja tai loppuvaiheen terveydenhoitajaopiskelija - tule sijaiseksi Varhaan!

Eripituiset sijaisuudet tarjoavat erinomaisen tavan tutustua Varhan monipuolisiin työmahdollisuuksiin. Meillä voit tehdä sijaisuuksia eri tehtävissä sen mukaan missä vaiheessa opintosi ovat. Tehtävänkuvat vaihtelevat yksiköittäin. Voit toimia terveydenhoitajana, jos olet valmis terveydenhoitaja tai suorittanut vähintään 160 opintopistettä terveydenhoitajan opinnoista.

Toimipisteitämme on kaikissa Varsinais-Suomen kunnissa ja terveydenhoitajia meillä on mm. terveysasemilla, neuvoloissa ja kouluterveydenhuollossa. Vastaathan hakulomakkeella millä paikkakunnilla haluaisit työskennellä ja onko sinulla erityisiä toiveita siitä, missä yksiköissä haluaisit työskennellä.

Opiskelija: Hakulomakkeella kysytään, kuinka paljon sinulla on opintorekisteriin kirjattuja opintopisteitä sillä hetkellä, kun teet hakemusta. Merkitse myös opintorekisterin päiväys.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä. Joissakin tehtävissä vaaditaan, että työntekijä toimittaa itseään koskevan, lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittaman rikosrekisteriotteen.

Jätä avoin hakemuksesi ”Jätä sijaishakemus” -linkin kautta. Hakemuksesi tallentuu sijaispankkiimme. Olemme sinuun yhteydessä, mikäli meillä on tarjota sinulle soveltuva sijaisuus. Muistathan myös päivittää hakemustasi tarpeen mukaan.

Katso myös muiden ammattiryhmiemme avoin haku -rekrytoinnit täältä: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/?&desc=avoin%20haku&display=grid&lang=fi_FI,sv_SE,en_US&limit=24&organisation=39800&sort=%22-publish_from%22. Sieltä löydät myös yleisen avoimen haun, mikäli sinua kiinnostavalla ammattiryhmällä ei ole omaa ilmoitusta. Siellä on myös mm. oma haku lähihoitajille ja sairaanhoitajille, mikäli sinulla ei vielä ole tarpeeksi opintopisteitä terveydenhoitajan tehtäviin.


Lisätietoja

http://www.varha.fi/rekry

rekrytointi@varha.fi

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Varsinais-Suomen hyvinvointialue (Varha) on yksi Suomen suurimmista työnantajista. Me 23 000 Varsinais-Suomen sosiaali-, terveys- ja pelastusalan tekijää turvaamme, parannamme ja pelastamme – hyvinvointia yhdessä, joka päivä. Tarjoamme merkityksellistä työtä kaupunkien, maaseudun, saariston ja meren rikastamalla uniikilla alueella. Yliopistollisessa ja kaksikielisessä työyhteisössämme on lähes 800 eri ammattinimikettä. Toimimme keskeisten arvojemme mukaisesti – ystävällisesti ammattitaidolla, arvostavan yhdenvertaisesti ja vastuullisen vaikuttavasti. #hyvintekijät

Tutustu työnantajaan