Terveyskeskushammaslääkäri, Tampere

Hakuaika päättyy  31.5.2024 23:59

Hammaslääkäri, etsimme terveyskeskushammaslääkäriä vakituiseen työsuhteeseen. Olisitko sinä uusi työkaverimme?

Tampere on eloisa ja vetovoimainen, asukasluvultaan (250 000) Suomen kolmanneksi suurin kaupunki. Pirkanmaan hyvinvointialue puolestaan on asukasluvultaan Suomen suurin hyvinvointialue, jossa työskentelee yli 500 suun terveydenhuollon ammattilaista. Tule joukkoomme tekemään merkityksellistä ja ihmisläheistä työtä!

Tampereella on haettavana vakituinen terveyskeskushammaslääkärin toimi. Työhön on mahdollista sisällyttää mahdolliset kiinnostuksen kohteet ja erityisosaaminen. Työnantajana Pirkanmaan hyvinvointialue on koulutusmyönteinen ja kannustamme henkilökuntaa jatkuvaan ammattitaidon ylläpitämiseen ja kehittämiseen. Tarjoamme mahdollisuuden osallistua ulkopuolisiin koulutuksiin ja järjestämme säännöllistä sisäistä koulutusta.

Tarjoamme sinulle työpaikan kehitysmyönteisen ja positiivisen tiimin jäsenenä. Meillä saat hyvän kollegiaalisen tuen työhösi, olit sitten työurasi alussa tai jo kokenut alan ammattilainen. Pirkanmaan hyvinvointialue tarjoaa kattavat erikoishammashoidon palvelut, jolloin pystyt konsultoimaan ja tarvittaessa lähettämään potilaan jatkohoitoon sujuvasti.

Saat käyttöösi myös kattavat Pirkanmaan hyvinvointialueen henkilöstöedut. Tarjoamme henkilöstölle laajat työterveyshuollon palvelut, vuosittaisen liikunta-, kulttuuri-, työmatka- ja hyvinvointiedun Epassilla, työnantajan lounasedun, tyhy-toimintaa sekä Virkisty Vapaalla ry:n toiminnan.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/94) mukainen hammaslääkärin laillistus ja lupa rajoituksetta toimia hammaslääkärin ammatissa Suomessa. Valitulla tulee olla voimassa tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukainen rokotesuoja ja tarvittaessa 55 §:n mukainen hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys.
Edellytämme hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Arvostamme laaja-alaista kliinistä osaamista ja hyviä vuorovaikutustaitoja.

Työaika on kokoaikatyö. Työ alkaa sopimuksen mukaan ja siinä sovelletaan 6 kuukauden koeaikaa. Paikka voidaan täyttää jo hakuaikana.

Kiinnostuitko? Hae aktiiviseen, toisiaan tukevaan ja kehitysmyönteiseen tiimiimme! Voit kysyä lisätietoja tehtävästä alla olevilta yhteyshenkilöiltä tai laittaa hakemuksesi kuntarekryn kautta.

Yhteystiedot

vastaava hammaslääkäri Armi-Tuulia Niemi, p. 041 730 3348,

apulaisylihammaslääkäri Riikka Nystedt-Pusa p. 040 193 6220,

Sähköpostit ovat muotoa: etunimi.sukunimi@pirha.fi

Lisätietoa hakemisesta saat Pirkanmaan hyvinvointialueen rekrytoinnista rekrytointi@pirha.fi.

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Pirkanmaan hyvinvointialueella asuu yhteensä yli puoli miljoonaa asukasta ja kaikille heille tarjoamme sosiaali- ja terveydenhuollon palveluita sekä pelastuspalveluita elämän eri vaiheissa. Yhdessä rakennamme asukkaille yhdenvertaiset, ennaltaehkäisevät ja vaikuttavat palvelut. Sinä ja minä teemme Pirhasta arvostetun, luotettavan ja hyvän paikan työskennellä. Olitpa sitten sosiaali- ja terveysalan ammattilainen, pelastustoimen taitaja tai vaikkapa toimitilojen, välinehuollon tai hallinnon asiantuntija - tule meille tekemään vastuullista työtä. Missä näet oman roolisi pirhalaisena? Tutustu työnantajaan

Kuntarekryn somekanavissa jaetaan avoimia työpaikkoja ja hyödyllisiä työnhakuvinkkejä. Ota @kuntarekry seurantaan Facebookissa, Instagramissa, LinkedInissä, X:ssä ja TikTokissa!