Terveyskeskuslääkäri kotisairaalaan Hämeenlinna

Hakuaika päättyy  27.5.2024 15:00

Tule mukaan, tee merkityksellistä työtä ja rakenna kanssamme parempaa tulevaisuutta Kanta-Hämeen hyvinvointialueelle!

Haemme lääkäriä Kanta-Hämeen kotisairaalan Hämeenlinnan yksikön uuteen virkaan. Tule kanssamme tekemään merkityksellistä, mielenkiintoista ja joustavaa työtä!

Työtehtäviin kuuluu pääsääntöisesti infektio- ja palliatiivisten potilaiden hoito.
Työyhteisössämme on aidosti hyvä henki. Kollegiaalisuus on tärkeää ja työtiimimme on motivoitunut kehittämään kotisairaalan toimintaa. Kollegojen konsultaatiotuki on saatavilla matalalla kynnyksellä.

Meille kotisairaalaan on hyvät kulkuyhteydet Tampereelta ja Helsingistä, työpiste on rautatieaseman läheisyydessä. Kotikäynneille pääset tarvittaessa hoitajan kyydissä.

Tarjolla on mahdollisuus osallistua viikoittaiseen palliatiivisen keskuksen koulutukseen ja suorittaa palliatiivisen erityispätevyyden B-erityistason palvelut.

Tehtäväkohtainen palkka määräytyy voimassa olevan lääkärisopimuksen ja uraporrasjärjestelmän mukaan, esimerkiksi laillistettu lääkäri yli 3 vuoden kokemuksella 6983,46€/kk ja erikoislääkäri alk. 7479,87€/kk + kokemuslisä.

Kelpoisuusehtoina ovat Suomessa laillistetun lääkärin pätevyys ja hyvä suomen kielen taito. Eduksi luetaan erikoislääkärin pätevyys ja tehtävien kannalta oleellinen työkokemus. Työaika on ma-pe, klo 8-16 välillä. Ei päivystysvelvollisuutta.

Työn aloitusajankohdasta ja etätyön mahdollisuuksista voimme myös joustavasti keskustella. Osa-aikatyö on sovittavissa.

Oma Hämeellä on käytössä laajalti työsuhde-etuja:
- Lounasetu
- Työmatkaetu
- Kulttuuri-, hyvinvointi- ja liikuntaetu Epassi Flex
- Työterveys Terveystalossa

Hakemuksen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä.
Muut ehdot määräytyvät HYVTES:n mukaan. Käytössä on kuuden kuukauden koeaika. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa ja ja 55 §:n mukaista hengityselinten tuberkuloosia koskevaa selvitystä. Me Oma Hämeessä haluamme tukea tieteellisen tutkimustyön tekemistä myöntämällä palkallisia vapaita esimerkiksi väitöskirjan tekemiseen, ylemmän korkeakoulututkinnon tekemiseen tai muun tieteellisen tutkimuksen tekemiseen.


Lisätietoja

https://omahame.fi/meille-toihin

Yhteystiedot

Kotisairaala on tulevaisuuden työtä. Kerron mielelläni lisää!

Kotisairaalan palvelualueylilääkäri

Maria Timonen 050-4650 898, maria.timonen@omahame.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Oma Häme kutsuu sinut mukaan rakentamaan yhdessä merkityksellistä huomista! Etsimme omistautuneita työntekijöitä, jotka jakavat arvomme ja intohimon yhdenvertaisuuteen, asiakaslähtöisyyteen, vaikuttavuuteen ja rohkeuteen. Miksi Oma Häme? Meillä sinulla on mahdollisuus vaikuttaa suoraan asiakkaidemme hyvinvointiin. Työskentelemme yhteisönä kohti tasavertaista palvelua, ottaen asiakkaat ja työntekijät mukaan suunnitteluun ja kehittämiseen. Käytämme tieteeseen perustuvia menetelmiä, jotka tuovat muutoksia asiakkaidemme elämään. Rakennamme maailman inhimillisintä Assi –sairaalaa, jonka tulevien toimintojen suunnittelussa sinulla on mahdollista olla mukana. Uudet tilat ovat käytössämme vuonna 2026. Liity joukkoomme ja ole osa muutosta! Oma Häme vastaa 171 000 asukkaan hyvinvoinnista 11 kunnan alueella 6500 työntekijän voimin. Tutkimuksen mukaan meidän työntekijöistä reilu 70% suosittelisi meitä työnantajana ystävälleen. (Lähde: TTL). Tutustu työnantajaan

Kuntarekryn somekanavissa jaetaan avoimia työpaikkoja ja hyödyllisiä työnhakuvinkkejä. Ota @kuntarekry seurantaan Facebookissa, Instagramissa, LinkedInissä, X:ssä ja TikTokissa!