Terveyskeskuslääkäri

Hakuaika päättyy  26.12.2024 23:59

Ole yhteydessä niin mietitään sinulle mielekäs työ terveysasemalta. Meillä on mukavia ja nuorekkaita tiimejä ympäri Kymenlaaksoa!

Haemme lääkäreitä terveysasemillemme

Kymenlaaksossa terveysasemia on yhteensä 12. Suurimmat terveysasemamme sijaitsevat Kouvolassa, Kotkassa ja Haminassa.
Meillä on terveysasemilla toimivat tiimimallit. Sinulla on mahdollista vaikuttaa työnkuvaan, työaikajoustoihin ja sopia etätyöstä. Etätyössä on mahdollista etävastaanottoihin tai tehdä tarvittavat kirjalliset työt.

Yleislääketieteen erikoislääkäri, haluamme räätälöidä sinulle toiveitteisi mukaisen tehtävän.

YEKin suorittaminen yhdessä palvelussuhteessa hyvinvointialueella kannattaa, kun työskentelet ilman katkoja, sinulle kertyy myös lomia.
YEK:in ohjaustunnit ovat 1 tunti viikossa ohjaavan seniorin kanssa ja lisäksi erikoistuvien seminaari kerran kahdessa viikossa 2 h, lisäksi joka keskiviikko on toimipaikka koulutusta 1.5h. Ulkoisiin koulutuksiin on oikeus 10 koulutuspäivää vuodessa.

Kerro meille mitkä ovat kiinnostuksen kohteesi sairaalapalveluiksi, niin suunnitellaan sopivanlainen jaksotus terveysasematyön ja sairaalatyön osalta. Terveysasemilla sinulla on käytettävissä vahva seniorituki ja vastaanottoaikaasi on mukautettu siten, että ehdit hyvin syventyä potilaiden asioihin ja tehdä kirjalliset työt. Meillä on kalustettuja asuntoja lyhytaikaiseen majoittumiseen.

Ole meihin yhteydessä, niin räätälöidään sinulle toiveidesi mukainen työ Kymenlaakson hyvinvointialueella!

Meidän terveysasemista sanottua:

“Mukavan kokoiset terveysasemat, hyvät työilmapiiri ja hyvä seniorituki sekä monipuolinen työnkuva toivomusten mukaan (vastaanotto, kiirevastaanotto, toimenpidepäivät, neuvolat).”

“Kokemusta on sekä lääkäreissä että hoitajissa. Sopivan pituiset ajat ja hallittava työmäärä.”

“Terveysasemilla on nuorekas henkilökunta ja mukava työilmapiiri, järjestämme myös vapaa-ajan tapahtumia.”

LK5-LK6 palkka on 4534,65 + tehtävälisä 201,54€ + toimenpidepalkkiot. Vastavalmistuneen LL palkka on 6436,13 € + toimenpidepalkkiot noin 500-1000 e /kk. Lisäksi tietysti palkallinen kesäloma, lomaraha, palkalliset arkipyhät ja palkalliset sairaslomat.


Lisätietoja

http://www.kymenhva.fi

Yhteystiedot

Nina Loikkanen

lääkärirekrytoinnin projektikoordinaattori

p. 040 18 20859

Salla Kähärä

ylilääkäri, Kotkan terveysasemat

040 6107406

salla.kahara@kymenhva.fi

Heidi Narkilahti

ylilääkäri, Haminan terveysasema

040 1991521

heidi.narkilahti@kymenhva.fi

Johanna Salmio

ylilääkäri, Katajaharjun ja Keltakankaan terveysasemat

040 4884060

johanna.salmio@kymenhva.fi

Mervi Lehtonen

ylilääkäri, Valkealan terveysasema ja Ratamokeskus

040 4832008

mervi.lehtonen@kymenhva.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Me Kymenlaakson hyvinvointialueella teemme töitä, että noin 160000 kymenlaaksolaista saa sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palvelut. Meitä työskentelee täällä yli 7000. Hyvinvointialueella on työpaikkoja eri alojen ammattilaisille ympäri Kymenlaaksoa. Sinä olet tervetullut mukaan. Katsomme tiukasti tulevaan ja olemme valmiita kehittämään ja kehittymään. ”Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö.” Tutustu työnantajaan