test

Terveyskeskuslääkäri, Länsi-Uusimaa

Hakuaika päättyy  30.6.2024 15:45

Haluaisitko työskennellä terveysasemalla, jossa lääkärit saavat keskittyä lääkärin työhön? Etsimme nyt yleislääkäreitä eri pituisiin sijaisuuksiin Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen terveysasemille.

Meillä on pitkä kokemus perehdyttämisestä ja turvaamme jokaiselle aloittavalle riittävän määrän tukea, konsultaatioapua sekä sopivan määrän potilaita. Panostamme kouluttautumiseen ja meillä on käynnissä pilotti Uravalmennuksen osalta Kirkkonummen terveyskeskuksissa.

Alueemme terveysasemat ovat jaettu sijainnin mukaan Etelä-Espoon (Tapiola, Iso Omena, Matinkatu, Kivenlahti), Pohjois-Espoon (Samaria, Kalajärvi, Leppävaara, Kilo ja Kauniainen) Lohjan, Vihdin, Karkkilan, Kirkkonummen, Raaseporin ja Inkoon terveysasemille.

Osalla terveysasemistamme on käytössä tiimimalli.

Mikä terveysasema tai alue sinua kiinnostaisi? Etsitkö lyhyttä vai pitkää sijaisuutta? Haluaisitko suorittaa YEKin? Ole yhteydessä tai jätä hakemuksesi, niin jutellaan tarkemmin.

Palkkaamme terveysasemille myös vakituisia terveyskeskuslääkäreitä.

Työpaikan nimi ja osoite: Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen terveysasemat
Työaika: koko- tai osa-aikatyö
Tehtävä on määräaikainen.

Tehtävän edellyttämä koulutus: Laillistettu lääkäri

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa sekä tartuntatautilain 55 §:n mukainen terveydentilan selvitys keuhkotuberkuloosista.

Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää ja haluamme tarjota monipuolisia etuja henkilöstöllemme. Tarjoamme kattavan työterveyshuollon ja lisäksi saat käyttöösi vuodessa 200 €, jonka voit käyttää toiveidesi mukaan kulttuuri-, hyvinvointi-, liikunta- tai matkalippuetuuksiin. Arvostamme työ- ja vapaa-ajan tasapainoa.

Tervetuloa mukaan rakentamaan Suomen parasta hyvinvointialuetta!

Lisätietoja:
HR - Urapalvelut
Anette Sundberg
p. 040 8304765
anette.sundberg@luvn.fi
laakariksi@luvn.fi

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Tule rakentamaan Suomen parasta hyvinvointialuetta. Pääset tekemään ainutlaatuista uudistusta, jossa Länsi-Uudenmaan kymmenen kunnan sote-palvelut ja oppilashuolto sekä pelastuslaitos muovautuvat yhtenäiseksi kokonaisuudeksi. Vuoden 2023 alusta palvelemme 470 000 asukasta Espoossa, Hangossa, Inkoossa, Karkkilassa, Kauniaisissa, Kirkkonummella, Lohjalla, Raaseporissa, Siuntiossa ja Vihdissä. Silloin meitä ammattilaisiakin on liki 9 000. Päämäärämme on, että jokaisella länsiuusimaalaisella on mahdollisuus onnelliseen ja hyvään elämään, ensimmäisestä neuvolakäynnistä viimeisiin elinpäiviin. Kehitämme palveluja yhdessä henkilöstön ja asukkaiden kanssa. Silloin löydämme juuri meille sopivat ratkaisut. Kun yhdistämme kaikkien vahvuudet ja osaamisen, meillä on hienot edellytykset onnistua tavoitteessamme. ​ Länsi-Uudellamaalla on myös hyvä asua ja elää. Asetu taloksi kaupungin urbaaniin sykkeeseen tai maaseudun rauhaan, nauti merestä, järvistä ja metsistä. Tavoitteenamme on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa koko läntisen Uudenmaan väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa. Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue - Jotta länsiuusimaalaiset voivat hyvin

Tutustu työnantajaan