Terveyskeskuslääkäri, Luoteinen alue, (Lohjan, Karkkilan ja Nummelan terveysasemat)

Hakuaika päättyy  26.9.2024 15:45

Terveyskeskuslääkäriksi Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen Luoteiselle alueelle, Lohjan, Karkkilan ja Nummelan terveysasemille?

Etsimme nyt yleislääkäreitä ja lääketieteen opiskelijoita eri pituisiin sijaisuuksiin Luoteisen alueelle, Lohjalle, Karkkilaan ja Nummelaan.

Alueen terveysasemilla on mahdollisuus monipuoliseen terveyskeskustyöhön. Sektorityötä voi tehdä oman kiinnostuksen mukaan neuvoloissa ja kouluissa. Meillä on pitkä kokemus perehdyttämisestä. Seniorituki ja konsultaatioapua on saatavilla kaikissa yksiköissämme. Tarjoamme erinomaiset erikoistumismahdollisuudet yleislääketieteeseen sekä YEK- ja terveyskeskuspalveluiden suorittamiseen. Tarjoamme laadukkaan perehdytysohjelman, henkilökohtaisia toimipaikkakoulutuksia sekä alueen yhteisiä koulutuksia.

Lohjan ja Nummelan terveysasemat ovat Helsingin yliopiston koulutusterveyskeskuksia ja yksiköissä on useita päteviä ohjaajalääkäreitä, joilla on pitkä kokemus kandien, YEK ja erikoistuvien ohjaamisesta. Lohjalla kiireetön toiminta on keskitetty keskustan terveysasemalle ja kiirevastaanotto toimii virka-aikaan Tynninharjulla, Lohjan sairaalan tiloissa. Nummelan ja Karkkilan kiirevastaanotot toimivat arkena klo 8-16 terveysasemilla.

Lohjalle kulkee arkisin lääkäreille maksuton HUS-bussi Helsingistä.

Nummelan terveysasemalla on röntgen, laboratorio sekä tk-akuuttivuodeosasto. Yhteisten koulutusten lisäksi järjestetään toimipisteen omia koulutuksia, joista vastaa terveysaseman oma koulutusvastaava. Perinteisesti toimivalla terveysasemalla on käytössä hoidontarpeen arviointi. Kiireetön ajanvarausvastaanotto ja päivystysvuorot ovat eri päivinä.

Lohjan ja Nummelan terveysasemat saivat erinomaiset tulokset NLY:n koulutuspaikkakyselyssä 2023.

Työpaikan nimi ja osoite: Lohjan, Karkkilan ja Nummelan terveysasemat
Työaika: koko- tai osa-aikatyö
Tehtävä on määräaikainen.

Potilastietojärjestelmänä Pegasos-Omni360.

Palkkaamme terveysasemille myös vakituisia terveyskeskuslääkäreitä.

Tehtävän edellyttämä koulutus: laillistettu lääkäri tai lääketieteen opiskelija (5. vuoden opinnot).

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa sekä tartuntatautilain 55 §:n mukainen terveydentilan selvitys keuhkotuberkuloosista. Virkaan/työsuhteeseen valituilta pyydetään satunnaisesti Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen päihdeohjelman mukaista huumausainetodistusta.

Toivomme sinulta hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito.

Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää. Tarjoamme käyttöösi vuodessa 200 €, jonka voit käyttää toiveidesi mukaan kulttuuri-, hyvinvointi-, liikunta- tai matkalippuetuuksiin. Edun lopullinen arvo määräytyy työsuhteen keston mukaan.

Yhteystiedot

Kiinnostuitko? Ole yhteydessä tai jätä hakemuksesi, niin jutellaan tarkemmin.

HR, Urapalvelut Anette Sundberg, p. 040 8304765, anette.sundberg@luvn.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Tule rakentamaan kanssamme Suomen parasta hyvinvointialuetta! Päämäärämme on, että jokaisella länsiuusimaalaisella on mahdollisuus onnelliseen ja hyvään elämään, ensimmäisestä neuvolakäynnistä viimeisiin elinpäiviin. Kehitämme palveluja yhdessä henkilöstön ja asukkaiden kanssa. Silloin löydämme juuri meille sopivat ratkaisut. Kun yhdistämme kaikkien vahvuudet ja osaamisen, meillä on hienot edellytykset onnistua tavoitteessamme. Palvelemme 475 000 asukasta Espoossa, Hangossa, Inkoossa, Karkkilassa, Kauniaisissa, Kirkkonummella, Lohjalla, Raaseporissa, Siuntiossa ja Vihdissä. Meitä ammattilaisia on liki 10 000. Tavoitteenamme on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa koko läntisen Uudenmaan väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa. Kaksikielisyys on laajan alueemme rikkaus ja arvostamme molempien kotimaisten kielten osaamista. Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue - Jotta länsiuusimaalaiset voivat hyvin Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue on savuton työympäristö. Tutustu työnantajaan