test

Tietosuojasuunnittelija, Tiedonhallintapalvelut

Hakuaika päättyy  2.5.2024 14:00

Tietosuojasuunnittelija, Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue, Seinäjoki

Tietosuojasuunnittelija työskentelee Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueen tiedonhallintapalveluissa, tietosuojatiimissä.

Tietosuojasuunnittelija vastaa oma-aloitteisesti tietosuojaan liittyvistä kehittämis- ja suunnittelutehtävistä sekä osallistuu organisaation kehittämis- ja suunnittelutyöhön henkilötietojen käsittelyn asiantuntijana. Tietosuojasuunnittelija tuntee henkilötietojen käsittelyn sääntelyn ja parhaat toimintamallit suhteutettuna hyvinvointialueen toimintaan.

Tietosuojasuunnittelijan tehtäviin kuuluu tietosuojatietoisuuden lisääminen ja kouluttaminen. Ohjaus- neuvonta- ja viestintätyö on keskeistä tietosuojasuunnittelijalle.

Tietosuojasuunnittelijan kelpoisuusehtona on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Eduksi luetaan tietosuojaosaaminen sekä muu tietoturva- ja tiedonhallinnan juridinen osaaminen, IT-osaaminen ja SOTE-substanssituntemus.

Tietosuojasuunnittelijalta edellytetään aktiivista, oma-aloitteista ja kehitysmyönteistä työotetta, laajojen kokonaisuuksien omaksumis- ja hallintataitoja sekä dokumentointi- ja viestintätaitoja.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät käytössä olevan työehtosopimuksen mukaisesti. Palvelussuhteen täytössä noudatetaan koeaikaa. Hyväksyttävä todistus terveydentilasta on esitettävä ennen toimen vastaanottamista. HYVAEP on savuton työpaikka.

Työhaastattelut järjestetään viikolla 20-21.

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue


Lisätietoja

http://www.hyvaep.fi

Yhteystiedot

Tiedonhallinta- ja arkistopäällikkö Jonna Lintala

Puh. 050 474 4422, tavoitettavissa parhaiten ma-pe klo 11-12.

jonna.lintala(at)hyvaep.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on Etelä-Pohjanmaan maakunnan kattava hyvinvointialue. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on yhdistänyt yksitoista sote-organisaatiota ja pelastuslaitoksen. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue palvelee 192 150 asukasta. Työntekijöitä Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueella on noin 10 000. Tutustu työnantajaan