test

Tila-asiantuntija, toimi, tilasuunnittelu, Oulu

Hakuaika päättyy  13.5.2024 14:30

Haemme Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueelle Teknisten palveluiden tilapalvelut -vastuualueelle tila-asiantuntijaa toimeen.

Tila-asiantuntijan monipuoliset tehtävät ovat koko hyvinvointialuetta koskevia ja tehtävien vastuu määräytyy tarkemmin tehtävän täytön yhteydessä ja henkilön osaamisen perusteella.

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen vuokraukseen ja hallintaan siirtyivät 1.1.2023 alkaen hyvinvointialueella sijaitsevat kuntien omistamat ja kuntien vuokraamat sote- ja pelastuslaitosten tilat, joita on noin 500 000 htm2. Tämän lisäksi Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen hallintaan siirtyivät Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin omistamat ja vuokraamat tilat, joita on yhteensä 300 000 htm2.

Tekniset palvelut vastaa koko hallinnoitavasta kiinteistökannasta, omistettujen tilojen ylläpidosta sekä korjaus- ja uudisrakentamisesta (mukaanlukien OYS 2030 Uusi sairaala) ja lääkintätekniikasta.

Tekniset palvelut -palvelualue muodostuu neljästä vastuualueesta; tilapalvelut, ylläpitopalvelut, rakennuttamispalvelut sekä lääkintätekniset palvelut. Henkilöstöä Teknisissä palveluissa on noin 160 henkilöä.

Tila-asiantuntijan (tilasuunnittelu) tehtäviä ovat mm.

- omistus- ja vuokrakohteiden tilajärjestelyjen suunnittelu sekä suunnittelun ja toteutuksen ohjaus
- tilajärjestelyjen kustannus- ja vuokra-arvioiden laadinta
- tilajärjestelyjen, tilojen käyttöönoton ja muuttojen suunnittelu sekä koordinointi ns. avaimet käteen periaatteella yhteistyössä tilojen käyttäjien, muiden tukipalveluyksiköiden ja palvelun tuottajien kanssa
- toimistokalusteiden ja kiintokalusteiden suunnittelu sekä suunnittelun, hankintojen, kierrätyksen ja toteutuksen koordinointi
- irtaimiston mm. kalusteiden, taide-esineiden yms. inventointien, ylläpidon ja järjestelyjen koordinointi
- osallistuminen erilaisiin tilaselvityksiin ja suunnitteluun

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää tilasuunnittelu- ja järjestelykokemusta ja valmiutta tarvittavien suunnittelu- ja muiden tietojärjestelmien käyttöön, julkisten hankintojen tuntemusta sekä selkeää suullista ja kirjallista esitys- ja viestintätaitoa. Tilahallintaan liittyvien työkalujen tuntemus katsotaan eduksi.

Ammatillisen osaamisen lisäksi arvostamme asiakaspalveluhenkisyyttä ja monipuolisia vuorovaikutustaitoja, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä hyvinvointialueen toimialan tuntemusta.

Kelpoisuusvaatimuksena tila-asiantuntijan toimeen on soveltuva korkeakoulututkinto tai vastaava aikaisempi opistoasteen tutkinto sekä riittävä kokemus vastuualueen toimialalta.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Noudatamme työsuhteessa enintään 6 kk koeaikaa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.


Lisätietoja

http://www.pohde.fi

Yhteystiedot

Lisätietoja antaa tilapalvelupäällikkö Arto Haverinen, p. 050 430 8029. Sähköposti: arto.haverinen@pohde.fi

Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksen Hae työpaikkaa-linkistä.

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue vastaa alueen julkisista sosiaali-, terveys- ja pelastuspalveluista 1.1.2023 alkaen. Hyvinvointialueella työskentelevät 18 500 työntekijää tarjoavat asukkaille entistä yhtenäisempiä sosiaali-, terveys- ja pelastusalan palveluita. Alan ammattilaisille tarjoamme tiiviimmän yhteistyöverkoston ja uuden tavan kehittää palveluita. Budjettimme on noin 1,7 miljardia euroa. Tutustu työnantajaan