test

Toiminnan ohjaaja, Myllärin Paja, Kolpene

Hakuaika päättyy  30.4.2024 15:00

Kolpeneen tuki- ja osaamiskeskukseen Myllärin Pajaan haetaan toiminnan ohjaajaa!

Lapin hyvinvointialueella on haettavana toiminnan ohjaajan toistaiseksi voimassa oleva tehtävä 29.7.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Toiminnan ohjaajat työskentelevät Myllärin Pajalla päiväaikaisessa toiminnassa joko Pajatiimissä tai Varastotiimissä ryhmän ohjaajina kehitysvammaisten, autismin kirjon, ja neuropsykiatrisista häiriöistä kärsivien henkilöiden parissa.

Myllärin Paja tarjoaa
- monipuolisen työympäristön ja yhteisöllisen työyhteisön ympärillesi
- mahdollisuuden vaikuttaa työnkuvaasi
- koulutusta tehtävään
- työyhteisön omaa TYKY-toimintaa
- Smartum-henkilöstöetuuden ja lomamajojen käyttömahdollisuuden

Tehtävissä edellytetään kuntouttavaa työotetta ja toimintaa yksilöllisten tavoitteiden mukaisesti sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Tehtävä edellyttää myös hygieniapassia.

Pätevyysvaatimuksena toiminnan ohjaajan tehtävään on soveltuva sosiaali- ja terveydenhuollon ammattikorkeakoulututkinto / korkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteen tutkinto sekä tarvittava erityisosaaminen. Puhetta tukevien ja korvaavien kommunikaatiomentelmien hallinta sekä neuropsykiatrinen koulutus katsotaan eduksi.

Tehtävän palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen sekä LAPHA:ssa voimassaolevien säännösten mukaisesti. Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa. Tehtävään valitun on toimitettava nähtäväksi lain (504/2002) edellyttämä rekisteriote. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika.

Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella Kuntarekry-palvelussa 30.4.2024 klo 15.00 mennessä.

Kolpeneen tuki- ja osaamiskeskus on vuonna 2023 laatusertifioitu yksikkö.
Lisätietoa Kolpeneen tuki- ja osaamiskeskuksesta löytyy www.kolpene.fi tai www.lapha.fi. Meitä voit seurata Facebook: Kolpeneen tuki- ja osaamiskeskus, Instagram: kolpene_


Lisätietoja

https://lapha.fi
http://www.kolpene.fi

Yhteystiedot

Tiedustelut sähköpostilla palveluvastaava Minna Orajärvi minna.orajarvi@lapha.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Lapin hyvinvointialue Lapin hyvinvointialueen toiminta jakautuu viiteen eri toimialaan: sosiaalipalvelut, terveyspalvelut, pelastuspalvelut, hallinto- ja tukipalvelut sekä kehittämis- ja strategiapalvelut. Hyvinvointialueemme on maantieteellisesti Suomen laajin ja pohjoisin; toimimme 17 kunnan (Enontekiö, Inari, Keminmaa, Kittilä, Kolari, Muonio, Pelkosenniemi, Pello, Posio, Ranua, Salla, Savukoski, Simo, Sodankylä, Tervola, Utsjoki, Ylitornio) ja neljän kaupungin (Kemi, Kemijärvi, Tornio, Rovaniemi) alueella. Meillä työskentelee lähes 8000 sote- ja pelastusalan ammattilaista. Palvelemme noin 179 000 asukasta sekä Lapin matkailijoita. Meillä voit käyttää neljää kieltä; suomi, pohjoissaame, inarinsaame ja koltansaame. Maakuntaamme leimaavat hyvä yhteishenki, pitkät välimatkat, tiivis rajayhteistyö Ruotsin ja Norjan kanssa sekä monipuolinen elinkeinorakenne. Tutustu hyvinvointialueeseemme: www.lapha.fi #LapinHyvinvointialue #RakkauestaLappiin #huippuhommissa #parhaattyökaverit #parhaatasiakkaat #hyvinvointialue #Lappi Seuraa meitä somessa: facebook.com/lapinhyvinvointialue | YouTube @lapinhyvinvointialue | Linkedin @Lapin hyvinvointialue | Twitter @Lapinhyvinvoint Tutustu työnantajaan