Toimintaterapeutti, Järvi-Pohjanmaan Sote-keskus

Hakuaika päättyy  5.8.2024 14:00

Haemme toimintaterapeuttia vakituiseen työsuhteen Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueelle.

Tervetuloa tekemään monipuolista toimintaterapiatyötä perustasolle. Avoinna on toimintaterapeutin vakituinen toimi, joka sijoittuu Järvi-Pohjanmaan Sote-keskukseen.

Toimintaterapeutin työtehtävät painottuvat Sote-keskuksissa lasten, nuorten ja heidän perheidensä kanssa tehtävään työhön. Työ sisältää toimintakyvyn - ja toimintaterapiatarpeen arviointeja, jatkosuunnitelmien ja suositusten tekemistä
arviointien pohjalta, lasten toimintaterapiajaksojen toteuttamista, vanhempien sekä varhaiskasvatuksen ja koulun henkilökunnan ohjaamista sekä moniammatillista yhteistyötä eri verkostoissa. Haettava tehtävä voi sisältää myös jonkin verran aikuisasiakkaiden kanssa tehtävää työtä.

Toimintaterapeuttina saat kollegiaalista tukea sekä yksikön toisilta toimintaterapeuteilta että hyvinvointialueen terapiapalveluyksikön muilta toimintaterapeuteilta. Esihenkilönäsi toimii toimintaterapeutti.

Tarjoamme Sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen työn, toimivat ja viihtyisät työtilat, hyvät edellytykset ammattitaidon kehittymiselle ja myönteisen ilmapiirin. Työsi tukena on toimintaterapiayksikkö, jossa sinulle on tarjolla kollegiaalista tukea sekä innostuneisuutta. Toimintaterapiayksikkö sijoittuu Kuntoutuksen palvelualueelle, jonka vahvuutena on työyhteisön ammatillinen osaaminen, moniammatillisuus, kollegiaalisuus sekä osaamisen jakaminen.

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistetun toimintaterapeutin pätevyys. Huomioimme myös opintojen loppuvaiheessa olevat toimintaterapeuttiopiskelijat.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaisesti. Toimen täytössä noudatetaan koeaikaa. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lain (504/2002) tarkoittama rikostaustaote.

Työhaastattelut järjestetään viikolla 27-28.

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue

Yhteystiedot

Palveluesihenkilö Henna Mäkipelto

puh. 050 474 4249

henna.makipelto@hyvaep.fi

Puhelimitse yhteydenotot aikavälillä 24.6.-30.6.2024 tai 5.8.

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on Etelä-Pohjanmaan maakunnan kattava hyvinvointialue. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on yhdistänyt yksitoista sote-organisaatiota ja pelastuslaitoksen. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue palvelee 192 150 asukasta. Työntekijöitä Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueella on noin 10 000. Tutustu työnantajaan