Toimistotehtävien ja osastonsihteerin/tekstinkäsittelijän sijaisuudet

Hakuaika päättyy  31.12.2024 23:59

Etsitkö toimistotöitä? Tule sijaiseksi Varhaan! Toimistotehtävät ovat Varhassa mielenkiintoisia ja monipuolisia yleishallinnon, taloushallinnon, hankintojen tai palkanlaskennan tehtäviä.

Toimistotehtäviin parhaiten soveltuva koulutus on tradenomin tai merkonomin tutkinto. Toimistotehtävissä aikaisempi työkokemus vastaavista tehtävistä on eduksi.

Osastonsihteereitä työskentelee poliklinikoilla sekä vuode- ja toimenpideosastoilla. Työ on pääasiassa toimistotyötä. Tehtävät vaihtelevat työyksiköittäin. Usein työ sisältää myös sanelujen kirjoittamista. Tekstinkäsittelijöiden pääsääntöisenä tehtävänä on kirjoittaa puhtaaksi sanelutekstejä.

Osastonsihteerin tehtävään parhaimmat valmiudet antaa sosiaali- ja terveysalan sihteerin ammattitutkinto ja/tai kokemus vastaavista tehtävistä. Tekstinkäsittelijältä edellytetään hyvää tekstinkäsittelynopeutta.

Eripituiset sijaisuudet tarjoavat erinomaisen tavan tutustua Varhan monipuolisiin työmahdollisuuksiin.

Toimipisteitämme on kaikissa Varsinais-Suomen kunnissa. Hakulomakkeella kysytään millä paikkakunnalla haluaisit työskennellä ja jos sinulla on erityisiä toiveita siitä, missä yksiköissä haluat työskennellä.

Tule mukaan hyvintekijöiden joukkoon!

Jätä avoin hakemuksesi ”Jätä sijaishakemus” -linkin kautta. Hakemuksesi tallentuu sijaispankkiimme. Pidäthän hakemuksesi ajan tasalla. Olemme sinuun yhteydessä, mikäli meillä on tarjota sinulle soveltuva sijaisuus.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä. Joissakin tehtävissä vaaditaan, että työntekijä toimittaa itseään koskevan, lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittaman rikosrekisteriotteen.

Katso myös muiden ammattiryhmiemme avoin haku -rekrytoinnit täältä: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/?&desc=avoin%20haku&display=grid&lang=fi_FI,sv_SE,en_US&limit=24&organisation=39800&sort=%22-publish_from%22. Sieltä löydät myös yleisen avoimen haun, mikäli sinua kiinnostavalla ammattiryhmällä ei ole omaa ilmoitusta.


Lisätietoja

https://www.varha.fi/rekry

Yhteystiedot

rekrytointi@varha.fi

Jätä sijaishakemus

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Varsinais-Suomen hyvinvointialue (Varha) on yksi Suomen suurimmista työnantajista. Me 23 000 Varsinais-Suomen sosiaali-, terveys- ja pelastusalan tekijää turvaamme, parannamme ja pelastamme – hyvinvointia yhdessä, joka päivä. Tarjoamme merkityksellistä työtä kaupunkien, maaseudun, saariston ja meren rikastamalla uniikilla alueella. Yliopistollisessa ja kaksikielisessä työyhteisössämme on lähes 800 eri ammattinimikettä. Toimimme keskeisten arvojemme mukaisesti – ystävällisesti ammattitaidolla, arvostavan yhdenvertaisesti ja vastuullisen vaikuttavasti. #hyvintekijät Tutustu työnantajaan

Kuntarekryn somekanavissa jaetaan avoimia työpaikkoja ja hyödyllisiä työnhakuvinkkejä. Ota @kuntarekry seurantaan Facebookissa, Instagramissa, LinkedInissä, X:ssä ja TikTokissa!