test

Työkykylääkäri Mikkeli (PTH)

Hakuaika päättyy  15.5.2024 15:00

Etsimme Mikkeliin työkykylääkäriä osaksi moniammatillista tiimiämme - hae mukaan Eloisaan joukkoomme!

Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa hakee työkykylääkäriä toistaiseksi voimassa olevaan virkaan perusterveydenhuoltoon Mikkeliin 1.5.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Työkykylääkärinä pääset mukaan monialaiseen työkyvyn tuen palveluun, jonka keskiössä on työ- ja toimintakyvyn arviointi. Työkyvyn tuen palvelun tavoitteena on työ- ja toimintakyvyn arvioinnin lisäksi tukea asiakkaita löytämään keinot oman työkykynsä vahvistamiseksi sekä jäljellä olevan työkyvyn tunnistamiseksi.

Toimit asiantuntijana monialaisessa työkykytiimissä, jossa jokainen ammattilainen saa työlleen laaja-alaisen tuen ja mahdollisuuden oman työn sekä yhteisen palvelun kehittämiseen. Tavoitteena on toimintamalli, jossa työikäisten osatyökykyisten ja työttömien kanssa toimivan verkoston yhteistyö tiivistyy yhdessä tekemiseksi. Arvostamme kokeilevaa, ketterää ja innovatiivista kehittämisasennetta.

Kliiniseen työhön kuuluu työttömien terveystarkastusten tekemistä nuorempien kollegojen kanssa yhdessä heitä kouluttaen sekä monipuolista yleislääkärin vastaanottoa. Lisäksi pääset mukaan kouluttamaan YEK-vaiheen lääkäreitä ja yleislääketieteen erikoislääkärikoulutuksessa olevia lääkäreitä. Osa työstä voi olla yleislääkärin vastaanottotyötä osaamisen ja toiveiden painotusten mukaisesti. Me tarjoamme innostavan työympäristön ja moniammatillisen tiimin, hyvät lääkärikouluttajakollegat rinnalle koulutushaasteisiin sekä kannustavat esimiehet. Halutessasi voit tehdä osan työpäivistäsi etänä. Mikäli haluat tulla tutustumaan tulevaan työpaikkaasi ja -yhteisöösi ennen päätöstäsi, sekin onnistuu.

Viikkotyöaika on 38 h 15 min. Työhön ei sisälly päivystysvelvoitetta tai hallinnollisia työtehtäviä. Halutessasi voit kuitenkin osallistua paikan päällä Mikkelin keskussairaalan yle-päivystykseen. Osa-aikaisesta työstä on mahdollista neuvotella.

Työnantajana Eloisa on koulutusmyönteinen ja mahdollistaa talon ulkopuolisiin koulutuksiin osallistumisen. Kannustamme lääkäreitä jatkuvaan oman ammattitaidon kehittämiseen ja lääkäreillä on mahdollisuus osallistua sekä kansallisiin että kansainvälisiin koulutuksiin. Me autamme sinua onnistumaan työssäsi.

Käytössämme on myös loistavat työsuhde-edut, joita voit hyödyntää esimerkiksi asunto-, lounas-, matkapuhelin-, liikunta-, kulttuuri- ja/tai hyvinvointietuna. Edun määrä on 1000 euroa kuukaudessa, mikäli toimit virassa 100 %:n työajalla ja mikäli osa-aikatyö on elämäntilanteeseesi tällä hetkellä sopivampaa, saat työsuhde-etua suhteessa työaikaprosenttiisi.

Kelpoisuusvaatimuksena virkaan on oikeus harjoittaa yleislääkärin ammattia itsenäisesti laillistettuna ammattihenkilönä (Laki terveydenhuollon ammattihenkilöistä 559/94 4 §). Arvostamme yleislääketieteen erikoislääkärikoulutusta, työterveyslääkärin koulutusta tai työterveyshuollon erikoislääkärikoulutusta. Kouluttajaoikeudet yleislääketieteen erikoistumiskoulutukseen katsotaan eduksi. Yleislääketieteen erikoistumiskoulutuksen kouluttajakoulutus mahdollistetaan työajalla, mikäli et ole vielä koulutusta käynyt.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa sekä 55 §:n mukaista terveydentilan selvitystä hengityselinten tuberkuloosista. Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Ennen valinnan vahvistamista valitun tulee esittää terveydentilaa koskeva selvitys.


Lisätietoja

https://etelasavonha.fi/tyopaikat

Yhteystiedot

Lisätietoja antaa va ylilääkäri Pyry Toivanen, puh. 040 359 8506, pyry.toivanen@etelasavonha.fi.

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa vastaa eteläsavolaisten sosiaali-, terveys- ja pelastuspalvelujen järjestämisestä. Eloisalla on noin 190 toimipistettä, joissa työskentelee yhteensä noin 8000 sosiaali- ja terveysalan sekä pelastustoimen ammattilaista. Eloisa on aito ja inhimillinen, ihmisen kokoinen. Me Eloisalaiset haluamme auttaa ja kehittyä. Haluamme olla osana luomassa väestöä palvelevaa ja hyvin toimivaa organisaatiota. Keskusteleva ja avoin ilmapiiri sekä valmentava johtamisote on meillä arkipäivää. Haluamme, että työntekijöillämme on hyvä olla – meillä on tilaa työnilolle. Tavoitteenamme on olla toimialansa joustavin ja paras työpaikka. Myö yhessä – Terveyttä ja turvaa Etelä-Savossa! Tutustu työnantajaan