Työterveyshuoltoon erikoistuva lääkäri (Sairaala Nova, Jyväskylä)

Hakuaika päättyy  31.5.2024 15:45

Tervetuloa erikoistumaan Keski-Suomen Sairaala Novaan!

Työlääketieteen yksikkömme sijaitsee uusissa ja moderneissa tiloissa, jossa käytössämme on uusin teknologia ja välineistö. Haemme Keski-Suomen hyvinvointialueen Sairaala Novan työlääketieteen poliklinikalle 2.1.2025 alkaen

TYÖTERVEYSHUOLTOON ERIKOISTUVAA LÄÄKÄRIÄ

Tutkimme ammattitautiepäilyjä ja vastaamme niihin liittyviin konsultaatioihin. Potilaat ohjautuvat tutkimukseen lääkärin lähetteellä ja vakuutusyhtiön maksusitoumuksen perusteella. Tutkimukset tehdään yhteistyössä Pirkanmaan hyvinvointialueen työlääketieteen poliklinikan kanssa.

Yhtäaikaisen työlääketieteen poliklinikkajakson aikana työskennellään kuntoutustutkimuspoliklinikalla tehden moniammatillisessa tiimissä vaativia työkyky- ja kuntoutustutkimuksia.

Työlääketieteen poliklinikalla voi suorittaa työterveyshuollon erikoislääkärikoulutuksen työterveyslaitosjakson (6 kk) ja samalla kuntoutus- ja työkyvynarviointijakson (6 kk) yhtäjaksoisesti vuoden aikana.

Tarjoamme erikoistuvalle lääkärille hyvän seniorituen erikoisalan koulutusvirassa sekä Työterveyslaitoksen koulutuksen ja osallistumisen valtakunnallisiin ammattitauteja koskeviin raateihin ja meetingeihin. Koulutusvirkaan ei liity päivystysvelvollisuutta, mutta halutessa sinulla on mahdollisuus päivystää.

Erikoistuvan lääkärin määräaikaisen koulutusviran kelpoisuusehtona on laillistetun lääkärin pätevyys. Edellytämme tartuntatautilain 48§:n edellyttämää rokotussuojaa. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät lääkärien virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti. Virassa noudatetaan koeaikaa.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvä lääkärien virka- ja työehtosopimuksen mukaan.

Hakemisen olemme tehneet sinulle helpoksi: Voit jättää hakemuksesi täyttämällä hakulomakepohjan tai jättämällä hakemuksen liitetiedostona.

Lämpimästi tervetuloa meille töihin!


Lisätietoja

http://www.hyvaks.fi

Yhteystiedot

Annan mielelläni lisätietoja, kysy lisää:

-

Sami Sabour

Ylilääkäri / työlääketieteen poliklinikka

sami.sabour@hyvaks.fi

p. 050 305 8212

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Olemme Keski-Suomen suurin työnantaja ja vastaamme keskisuomalaisten sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Meidän jokaisella, noin 12 000 ammattilaisella, on yhtä tärkeä ja merkityksellinen tehtävä ja rooli hyvinvointialueemme toiminnassa. Rohkaisemme toisiamme avoimeen, lämminhenkiseen ja turvallisen työyhteisön luomiseen ja arvostamme toistemme osaamista. Tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja monipuolisiin urapolkuihin. Avoimuus, palveleva johtaminen ja työelämän joustojen tarjoaminen elämäntilanteesi mukaan ovat hyvinvointialueemme työyhteisöjen vetovoimatekijöitä. Haluamme olla ihmislähtöisin hyvinvointialue. Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi! Tutustu työnantajaan

Kuntarekryn somekanavissa jaetaan avoimia työpaikkoja ja hyödyllisiä työnhakuvinkkejä. Ota @kuntarekry seurantaan Facebookissa, Instagramissa, LinkedInissä, X:ssä ja TikTokissa!