Välinehuoltajan sijaisuudet

Hakuaika päättyy  31.12.2024 23:59

Välinehuoltaja tai alan opiskelija - tule sijaiseksi Varhaan!

Eripituiset sijaisuudet tarjoavat erinomaisen tavan tutustua Varhan monipuolisiin työmahdollisuuksiin. Välinehuoltaja on tärkeässä roolissa potilaan turvallisessa hoitamisessa. Välinehuoltaja huolehtii tutkimuksissa ja toimenpiteissä käytettävien välineiden ja laitteiden pesusta, desinfioinnista ja pakkauksesta. Sijaisuuksia on Varhan sairaaloiden ja terveysasemien välinehuoltokeskuksissa ja hammashoitoloissa.

Edellytämme välinehuoltajien sijaisuuksiin tulevilta tehtävään soveltuvaa ammattitutkintoa tai muuta soveltuvaa koulutusta. Joissakin sijaisuuksissa sijaisena voi toimia myös välinehuoltajaopiskelija.

Toimipisteitämme on useissa Varsinais-Suomen kunnissa. Hakulomakkeella kysytään millä paikkakunnalla haluaisit työskennellä ja jos sinulla on erityisiä toiveita siitä, missä yksiköissä haluat työskennellä.

Opiskelija: Hakulomakkeella kysytään kuinka paljon sinulla on opintorekisteriin kirjattuja osaamispisteitä sillä hetkellä, kun teet hakemusta. Merkitse myös opintorekisterin päiväys.

Jätä avoin hakemuksesi ”Jätä sijaishakemus” -linkin kautta. Hakemuksesi tallentuu sijaispankkiimme. Pidäthän hakemuksesi ajan tasalla. Olemme sinuun yhteydessä, mikäli meillä on tarjota sinulle soveltuva sijaisuus.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Katso myös muiden ammattiryhmiemme avoin haku -rekrytoinnit täältä: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/?&desc=avoin%20haku&display=grid&lang=fi_FI,sv_SE,en_US&limit=24&organisation=39800&sort=%22-publish_from%22. Sieltä löydät myös yleisen avoimen haun, mikäli sinua kiinnostavalla ammattiryhmällä ei ole omaa ilmoitusta tai sinulla ei ole vielä tarpeeksi osaamispisteitä välinehuoltajan sijaisuuksiin, mutta olisit kiinnostunut muista työtehtävistä Varhassa.


Lisätietoja

https://www.varha.fi/rekry

Yhteystiedot

rekrytointi@varha.fi

Jätä sijaishakemus

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Varsinais-Suomen hyvinvointialue (Varha) on yksi Suomen suurimmista työnantajista. Me 23 000 Varsinais-Suomen sosiaali-, terveys- ja pelastusalan tekijää turvaamme, parannamme ja pelastamme – hyvinvointia yhdessä, joka päivä. Tarjoamme merkityksellistä työtä kaupunkien, maaseudun, saariston ja meren rikastamalla uniikilla alueella. Yliopistollisessa ja kaksikielisessä työyhteisössämme on lähes 800 eri ammattinimikettä. Toimimme keskeisten arvojemme mukaisesti – ystävällisesti ammattitaidolla, arvostavan yhdenvertaisesti ja vastuullisen vaikuttavasti. #hyvintekijät Tutustu työnantajaan