Skip to main content
test

Kuopion kaupungin varhaiskasvatuspalveluissa on haettavana varhaiskasvatuksen erityisopettaja toistaiseksi voimassa olevaan tehtävään 2.1.2024 alkaen tai aloitus sopimuksen mukaan.

Tehtävänkuvaus:
Varhaiskasvatuksen erityisopettajan tehtävänkuva painottuu lapsen tuen suunnitteluun, arviointiin ja toteuttamiseen yhdessä tiimien kanssa.
Varhaiskasvatuksen erityisopettajan tehtävänä on tukea ja edistää lasten kasvua, oppimista ja osaamisen kehittymistä. Työskentely edellyttää vankkaa kasvatuksen, varhaisen kehityksen ja oppimisen sekä erityispedagogiikan asiantuntemusta sekä menetelmällisä taitoja.

Varhaiskasvatuksen erityisopettaja (Veo) toimii varhaiskasvatuksessa kolmitasoisen tuen asiantuntijana. Veo vastaa varhaiskasvatuslain edellyttämästä lapsen tuen tarpeen, tukitoimien ja niiden toteuttamisen suunnittelusta, toteutuksesta ja arvioinnista yhdessä tiimin ja varhaiskasvatusyksikön johtajan kanssa. Veo tuo oman asiantuntemuksensa resurssitarpeen tunnistamiseen, suunnitteluun ja arviointiin. Veo osallistuu myös monitoimijaiseen yhteistyöhön.

Hakemamme veo tulee työskentelemään useammassa päiväkodissa ns. alueveona.

Hae rohkeasti meille, kysele lisätietoja. Huomioimme myös valmistumassa olevat veot. Teemme haastatteluja jo hakuaikana.

Kelpoisuusvaatimuksena varhaiskasvatuksen erityisopettajan tehtäviin on
1.kelpoisuus varhaiskasvatuksen opettajan tehtävään, jonka lisäksi on suoritettu erityisopetuksen tehtäviin ammatillisia valmiuksia antavat opinnot, tai
2.kasvatustieteen maisterin tutkinto pääaineena erityispedagogiikka (varhaiserityisopettajan koulutus).

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtäväkentän ja merkityksellisen työn, joka sisältää päivittäin uusia haasteita kehittyä osana isoa organisaatiota. Lisäksi tarjoamme hyvän perehdytyksen tehtävään ja käytössäsi on jaksamista ja hyvinvointiasi tukevia etuja esim.: ePassi, työmatkaetu, henkilökunnan hyvinvointikortti ja työterveyshuolto.

Työaika: 38,25 t/vko
Palkka: 2980,77€/kk

Tehtävä täytössä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Tehtävää valitun on esitettävä 30 päivän kulueessa päätöksen tiedoksisaannista lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote (ei saa olla 6 kuukautta vanhempi).

Lisätietoja

http://www.kuopio.fi/paivahoito

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa kveo Pauliina Kokkonen p. 044-718 1188, pauliina.kokkonen@kuopio.fi

Lisätietoja

Kuopion kaupunki, Kasvun ja oppimisen palvelualue, Varhaiskasvatuspalvelut

Kuopio on lähes 123 000 asukkaan yliopistokaupunki, jossa on tasokkaat hyvinvointi-, koulutus- ja kulttuuripalvelut ja harrastusmahdollisuudet. Kuopiossa voi helposti toteuttaa unelmansa järvenranta-asumisesta lähellä palveluja.

Kuopion kaupunki - Savuton työpaikka Kuopion kaupunki - Panostamme perehdytykseen Introlla

Sinulle suositellut työpaikat