Skip to main content
Borgå stad Borgå stad

Borgå stad

Om det var jag som valde Borgå eller Borgå som valde mig har egentligen ingen betydelse.

Här lever jag min dröm, för jag känner igen mig i stadens gamla gränder. Jag förälskar mig i åstranden, stadens restauranger och de små butikerna. Här kan jag gå som turist eller träffa vänner om och om igen.

Borgå valde mig eller jag Borgå, eftersom vi delar samma värderingar, och staden ger mig utrymme att förverkliga dem på mitt eget sätt. Vi uppskattar det goda och det vackra, och tillsammans skapar vi en hållbar morgondag.

Vi attraheras av stadslivets myller. Vi njuter av barnens skratt, goda smaker och möten mellan olika människor. Vi kopplar av i naturen, på en utflykt i höstskogen. Vi låter skärgården berätta sin historia och byarna bjuda oss till sig.

Sök till oss. Människorna gör staden!

Testimonial picture

"En av de viktigaste värderingar för mig är det individuella bemötandet av barnet. Varje barn borde ha det bra och känna att de är välkoma hit och de är värdefulla som de är.

Vårt arbetsgäng är på det sättet roligt, att vi är i olika åldrar och har olika utbildningsbakgrund. Ändå,är vi likvärdiga här på jobbet. Här får man hjälp och stöd."

-Nanna, varhaiskasvatuksen opettaja - lärare inom småbarnspedagogik

Lediga jobb
Borgå stad 47

Visa allt
Visa allt