Talentiksi Talenttiin

Tutustu avoimiin paikkoihin

Nyt olisi tarjolla paikkoja vaikka muille jakaa

Haluatko tehdä työtä, jossa pääset käyttämään vahvuuksiasi ja luovuuttasi? Haluatko olla mukana monipuolisissa ja mielenkiintoisissa projekteissa? Loistavaa! Meillä on tällä hetkellä paikkoja auki moniin tehtäviin tuotehallinnan, asiakaspalvelun ja tuotekehityksen osaajille. Kuten sanoimme, näitä on vaikka muille jakaa. Jos tunnet jonkun joka sopisi näihin tehtäviin, arvostamme, että jaat tietoa eteenpäin ;)

Keitä me olemme?

Olemme rekrytointi – ja HR- ohjelmistotuotteita, sekä niiden ympärille sopivia palveluita tuottava organisaatio, joka on osa FCG-konsernia. Tunnetuin palvelumme on kunta-alan tarpeisiin tuotettu rekrytointipalvelu Kuntarekry, jota käyttää yli 350 kuntaorganisaatiota.

Palveluksessamme on noin 40 ohjelmistokehittämiseen, käyttöympäristöihin, testaamiseen, käyttöliittymäsuunnitteluun, tuotekehitykseen, asiakaspalveluun ja konsultointiin erikoistunutta huippuammattilaista. Kehitämme tuotteitamme jatkuvasti ja samalla haluamme taata myös asiakkaillemme parhaan mahdollisen käyttäjä- ja asiakaskokemuksen.

Vastuuta ja vapautta sopivassa suhteessa.

Talentilla saat vastuuta ja vapautta sopivassa suhteessa. Tarjoamme joustavan, hauskan ja omistautuneen työyhteisön. Meillä on mukavat työkaverit ja leppoisat esimiehet. Luottamus toisiin ja työmoraali ovat korkealla. Ahkeroinnin vastapainoksi osaamme pitää myös hauskaa yhdessä.

Kehitä ja kehity huippuosaajaksi

Meillä pääset kehittämään itseäsi ja osaamistasi. Pääset osallistumaan mielesi mukaan erilaisiin koulutuksiin ja konferensseihin. Meillä osaamista jaetaan ja uskomme vahvasti jatkuvaan itsensä kehittämiseen.

"Parasta työssäni ovat työkaverit. Teen yhteistyötä monien muiden kanssa ja osaavien työkavereiden ansiosta omakin homma on helpompaa."

Lue Annikan uratarina