Organisation Kristinestad, rekrytering och öppna jobb. - Kuntarekry Skip to main content
Kristinestad Kristinestad Kristinestad Kristinestad Kristinestad

Kristinestad

Är du redo att göra ditt livs bästa beslut? Sök jobb i trygga, trivsamma och flerspråkiga trähusstaden Kristinestad!

Här finns en havsnära natur, levande landsbygd och mångsidiga möjligheter till fritidssysselsättning. Den viktigaste basservicen är lättillgänglig och hälsosam närmat produceras på olika håll i bygden. Kristinestad skapar förutsättningar för ett högklassigt boende och livskvalitet.

Kristinestads stad har anställda inom utbildningen, välfärden, tekniska sektorn och den allmänna förvaltningen som kontinuerligt vill utveckla stadens service och verksamhetssätt. Som arbetsgivare vill staden bland annat satsa på att utveckla personalens kompetens och personalens välbefinnande genom att bland annat erbjuda möjligheter till fortbildning och distansarbete. På kontoret pratar vi ditt modersmål.

Kristinestad är Finlands första och enda Cittaslow-stad vilket innebär att vi värnar det goda livet: genuina upplevelser och respekt för det lokala samt humana, miljövänliga och hållbara lösningar och ett liv utan onödig stress.

Stadens mänskliga storlek stärker gemenskapen både i staden och på arbetsplatsen. Om du vill kan du lära dig det andra inhemska språket i din vardag - i motionsgruppen, på kontoret, vid sandlådan eller till exempel i närbutiken. Barnen får naturligt språkbad på daghemmets gårdsplan och ungdomarna träffar varandra i sina fritidsaktiviteter.

Välkommen med i gemenskapen!

SE LEDIGA JOBB HÄR

Lediga jobb
Kristinestad 14

Visa allt